.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    alexandraPpp
    Guest

Angry ЦЕЛУВКАТА ?!

Здравейте, хора Искам някакъв съвет или де да знам за целуването, понеже никога не съм се целувала и ... много ме е страх ... срам ... и не знам как да постъпя .. Ако може да ми помогнете, ще ви бъда много благодарна ..

П.С - Вече четох едно доста дълга публикация и мога да кажа, че още повече се стреснах ако мога така да се изразя

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Не разбирам какво толкова я мислите и дъвчите тая целувка. Когато му дойде времето, ще се случи. Не е нищо особено, нито нещо страшно и не знам защо си мислите, че трябва да се „подготвяте“ по някакъв начин преди това. Когато настъпи моментът, просто ще се случи и после ще се чудиш какво толкова си му мислила.

alexandraPpp
    Guest
    Mи благодаря все пак .. Обаче все още съм си доста объркана, защото .. не знам имам чувството, че ще объркам нещо ..

Супер фен Аватара на prince
    Недей чети според мен. Като тръгнеш да се целуваш то ще си дойде спонтанно...

Моментът ще ти дойде изведнъж , смисъл и аз бях доста притеднен по тая тема , но ме изненада ситуацията и така Нищо страшно

С четене не става,както казаха по-нагоре то ще само Не се тревожи и се отпусни,когато се случи

calinca13
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alexandraPpp Виж мнението
    Mи благодаря все пак .. Обаче все още съм си доста объркана, защото .. не знам имам чувството, че ще объркам нещо ..
    Няма какво да объркаш. Всеки целува различно, няма правилен и погрешен начин.

Голям фен Аватара на slimbo
    Целувката е нещо спонтанно и при всеки е различно , целуването НЕ Е точна наука и НЕ МОЖЕ да се обърка по никакъв начин .......

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма от какво да се страхуваш целувката си е нещо нормално не е страшна или пък срамна просто като дойде момента няма изобщо да се замисляш за нищо

Не е толкова страшно, споко! И аз се страхувах, ама то просто се случи. Макар, че ако някой ме беше гледал отстрани сигурно щеше да се попикае от смях ;дд но както и да е, само трябва да си намериш правилен човек, защото все пак първата целувка се помни цял живот! Късмет! :*

Никога няма да забравя първата си целувка .. имах доста симпатии към едно момче но бяхме само приятели и бяхме се събрали да гледаме филм нещо 3 момичета и 2 момчета бяхме единия беше този който имах симпатии, но бяхме в къщата на другия отидох до тоалетна и излизам от тоалетната а той излиза от стаята срещу тоалетната и там нещо почна да ме заговаря и ме притисна до стената и само се доближава до мен и аз от вътре какво ли не си мисля оф сега ако немога оф ако се изложа и то излезна че нищо сложно просто се целувахме смисъл че то като дойде момента ти идва от вътре.. ама го помня още де .. само ме е яд че се получи нищо с него освен 2 3 пъти целуване :Д

Целувай се с някоя приятелка. Доколкото знам кажи речи почти всички момичета са го правили.

Ех, тая първа целувка... голямо чудо, все едно ще правиш секс за първи път...
    Не се притеснявай, няма да я оплескаш и да го направиш какво? Просте ще се мляскащ, нищо специално. Като му дойде времето ще си стане...
    Успех!

И аз се чудя какво толкова я мислите, просто целувка..

Само не тръгвайте да се целувате с език, защото тогава вече ако сгафиш, ще е доста кофти

преди кракът период и аз не знаех, но е трудно за обяснение, при мен, понеже четох,че на повечето първите целувки са с език и се спекох, но от вас зависи каква ще е. Просто не го мисли, най-доброто което мога да ти предложа!

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    в раздел секс има прочети

Цитирай Първоначално написано от Blub Виж мнението
    И аз се чудя какво толкова я мислите, просто целувка..

Само не тръгвайте да се целувате с език, защото тогава вече ако сгафиш, ще е доста кофти
    то ти идва отвътре

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Само бъди сигурна, че имаш свеж дъх, че преглъщаш и вдишваш и издишваш през носа. Останалото както и да го направиш, ще бъде добре.

Попринцип с четене не ставa, както ти казаха по-горе. Но пък ако ти се чете, ето: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 Не случайно темата е важна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си