.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помощ !! ;(

Помощ !! ;(

Хора знам че това е доста тъпо но съм отчаяна От доста време харесвам едно момче, което е супер мило и забавно...излизахме 2 пъти и беше яко...утре пак ше излизаме и той ми каза че утре той е изцяло мой :3 гушка ме гъделичка ме, гледа ме постоянно...но понеже той е на 19 а аз съм на 15 ме е страх да не се ебава с мен, въпреки че той не е такъв не би се шегувал със момиче като мен...Той не е някав който търси само секс ами иска сериозна връзка...Той ме е чувал как казвам че го ревнувам...никаква реакция на външен вид... Бах написала един статус във ФБ ''Моето щастие се крие в неговата усмивка'' а аз съм му казвала че има много красива усмивка и той беше коментирал ''За моята усмивка ли става въпрос?'' аз разбира се ми отговорих Не и когато се видяхме той каза "Еее Жалко помислих си че ме сваляш по фб '' Ох изпитвам много силни чувства към него от много време и не знам какво да правя утре моля хора помагайте какво да правя утре? и как изобщо да постъпя? :3 мерси предварително :3 :*

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Харесва си те сигурно.

Охх мерси дано да си прав/а :3

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Нямаше да ти пише, да иска да излизате и пр., ако не те харесваше. Щом е на 19, значи не е някое хлапенце, по-зрял е и не би се подигравал с теб.

супер мерси :3

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0 Виж мнението
    Нямаше да ти пише, да иска да излизате и пр., ако не те харесваше. Щом е на 19, значи не е някое хлапенце, по-зрял е и не би се подигравал с теб.
    Не съм съгласна с това, че щом е на 19, значи не би се подиграл с нея. Всякакви ги има, но се надявам авторката да е попаднала на точно момче.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на prince
    Излезте и поговори с него. Няма смисъл да питаш хората в форума какво да правиш. Вътрешно в теб знаеш какво да направиш, но нямаш смелост. Просто поговори с това момче открито.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си