Това ще е една от онези теми, в които се говори за тежките ши**ни раздели затова ако си някой пич, дето обича да се подиграва наред - по - добре подмини тази тема.

Преди три години се запознах с един невероятен човек. Бързо станахме приятели и нещата бяха просто перфектни. Всичко беше наистина много яко, но станаха някакви драми и се разделихме завинаги. Но не мога да продължа напред, по дяволите. Има хора, които искат да общуват с мен, но на мен не ми трябват те. Искам точно този човек и просто ми е тъпо. Преди някой да си помисли нещо, тук не става въпрос за романтични връзки, а за едно приятелство, което свърши прекалено бързо. Повтарям си, че не мога да върна хубавите спомени и се залъгвам, че ако се сдобрим ще има по - хубави спомени и така. Като цяло имам нужда от хора, които могат да ми кажат как да продължа напред. Искам да направя нещо с живота си и да продължа напред, но просто не мога. Не и като знам, че най - добрият ми бивш приятел седи три чина зад мен и е един проспериращ човек, докато аз тъпча на едно и също място от година и половина вече.

Всякакви мнения по темата ще бъдат оценени.