.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Изневяра?

Естествено,че не я прави по-долен човек от мен.Тя е страхотно момиче във всяко едно отношение,просто има кофти период.А пък й тя е доста по-малка от мен,така че я разбирам живее й се.Иска да излиза с различни мъже явно ,приемам го ,не знам колко ще ме боли ,не съм сигурен дали ме боли.Странно е да заспивам сам,липсата й се усеща навсякъде в апартамента,както и в мен.Липсва ми какви бяхме и това което изпитвахме.
    А пък и това е моята гледна точка за отношенията ни,явно тя не се е чувствала по този начин,това което имахме беше наистина красиво,обожавах я.Още по хубавото е ,че тя ме научи да оценявам малките неща,мириса на косата й,начина по който прави странни физиономии докато гледа страшен филм и се е свила в ъгъла на дивана с някоя възглавница,това как играехме Wii и беше толкова ентусиазирана да ме победи,смеха й ... можех да разбера само по-него как се чувства,както и по невероятната й усмивка.. никога преди не съм гледал на тези малки неща,като на нещо важно,но тя ми показа,че точно те ни правят толкова щастливи и влюбени.Ще ми липсва много дълго време това момиче,ни никога не бих съжалявал и за миг от прекараното време с нея.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Еникога не бих съжалявал и за миг от прекараното време с нея.
    Чудесно
    Радвай се, че си извлякъл ценни неща от връзката си с нея, които те обогатяват като човек

Преди да продължа с каквото и да е, виждаме, умен си, имаш глава, пък ако си от някои региони на Украйна може даже и 2 да имаш, обаче аз да си го кажа - гледай да й изтеглиш всичките пари от сметката, преди да ги инвестира в следващата им почивка с онзи с татусите.

Настрана от финансите - класическа история, пичката й се ебе, някой/колко й правят впечатление, пантичката я досърбява и няма спирачка. Не си прави илюзии, че не е същата. Същата си, просто не с теб, а с друг.
    Чу ли между другото, че новият галакси 4 ще излиза? Моят стар вече 2, си бачка супер, хваща интернет, имам на какво да гледам филмчета в кенефа или като чакам по летищата, също така батерията му държи доста. Екранът е почти без драскотинка. Пък и вече почнах да свиквам да не го изтървам . Даже може и обаждания да прави и приема. Ама НОВИЯТ галакси....той сигурно ще може други неща, нови неща, неща които моят сегашен не може да ми даде. Дисплеят му даже ще е по-голям! Сигурно усещането като гледам кау енд чикен по него ще е по-вълнуващо. Аз обаче няма да си го купя. Даже няма да си направя труда да отида до някой магазин да го погледна как излгежда. Защото знам че от всичките функции на които е способен един такъв телефон, аз нямам нужда от повечето. Но повечето хора нямат тази осъзнатост. Те искат новият айфон, защото е нов, и защото старият вече не им дава същата емоция. От друга страна имам и една нокиа, за 20 кинта, купих си я преди 3+ години, и още работи перфектно, даже я ползвам повече отколкото галаксито. И е здрав! Веднъж смъкнах охраната като го нацелих в едноокия с него. Но да се върнем на тези хора, които биха купили новото. Това са душевно празни хора, които се опитват да запълнят липсата на емоции в живота си с новости. И въпреки, че сега се кефят на новият ай-галакси, ако им отнемеш стария, ще видиш как след 2-3 дена ще запищят от радост, като го видят, и поне за известно време ще ги разсее от новия. До тук за телефоните, че само за толкова реклама ми плащат.

Дай да сметнем, с твоята принцеса сте тръгнали като тя е била на....17? До тогава е ходила с по-големи предимно, ако не и единствено, защото са й носели силни емоции, и са могли да й предоставят нови изживявания. И си се появил ти....умен, целеустремен, трудолюбив, решила е, че може би е време за нещо по-сериозно, "наживяла" се е вече, така че защо не с теб? Все пак си новият ай-коч, интересен си. Обаче след дълга пауза, майкро-коч, пускат новият си продукт по заведенията, тя го вижда, и си дава сметка, че старият й, с вече не толкова държаща батерия, с все същите стари снимки на него, без нова информация, си стои вкъщи, събира прах, че даже и пари й внася в сметката, които да може да похарчи за новия (ай-коч). Доста добра сделка. Обаче има малък проблем, такива емоционални вампири, не само създават приятни емоции, те не само търсят силни изживявания, за да не полудеят, но и самите те, вътрешно изпитват силни усещания, проявяващи се като съвест. При което, тъй като осъзнават колко са гнусни, предпочитат просто да избягат от ситуацията, тъй като иначе рискуват твърде силни НЕПРИЯТНИ емоции. Същите тези хора са като деца. Ако едно дете има играчка, тя ще му омръзне в даден момент, и ще я остави настрани, но няма да я изхвърли, докато не намери нова, че даже няколко за всеки случай. Но ако в този момент дойде някое друго дете, и му вземе старата играчка, първото лапе ще зареве за нея. Защото е в ръцете на чужд човек, защото друг се забавлява с нея. Но какво ще стане ако играчката има своя воля? И понеже не я кефи, че вече не си играят с нея, сама отиде при други деца, да си играе с тях? Ефектът от това ще е, че играчката няма да се чувства изоставена и първото дете ще иска да си я върне. Ако играчката не се поставя никога в позиция, където трябва да разчита на едно дете да си играе с нея, тогава тя винаги ще е на мода и търсена, а не стои вкъщи, и да чака да й обърнат внимание. И да...играчката може би трябва да се позамисли за социални контакти, излизания, нови преживявания, а може пък даже да се поиграе и с други играчки, все пак на опаковката й пише, че работи отлично поне 50-60 години, а не че става за игране 3 години, и след това е добра подпора за печката, понеже кабелът й не стига контакта. Такава играчка кой би искал?

Доста интересно всъщност и наистина са така нещата и всеки един от нас ги знае,че са така,но не си правим труда да се замисляме за тези неща.Аз съм доволен от преживяното с това момиче,сега тя ми прави циркове и панаири някакви скандали,не ми е за парите ,които съм й дал в никакъв случай това е най-малкото от всичко,което съм дал за това момиче,както и тя на мен.Имахме чудесна връзка ,но явно сме променили приоритетите си и спираме до тук.Тя тръгва в една посока,а аз в друга.Ще ми липсва в дадени моменти нормално е,но аз имам свои ценности и цели в живота си,едни от тях са взаимоотношенията ми с другите,от нея явно всичко се е изчерпало ,но съм доста млад и живота продължава.Наистина ми беше изключително приятно да поговоря с вас ,харесва им различните гледни точки и мисленето на другите. Благодаря ви.

Голям фен Аватара на slimbo
    Донякъде и ти си виновен , защото я приемаш за даденост , ако един човек се чувства обичан , не търси на друго място .. Апък от друга страна тя не се съобразява ... Не знам дали да бързаш да я оставяш , но като за начало ѝ направи подарък и прекарайте ден заедно , опитай се да си поговорите по тази тема ..... Не знам , но 3 години са много за прибързани решения ...

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Донякъде и ти си виновен , защото я приемаш за даденост , ако един човек се чувства обичан , не търси на друго място .. Апък от друга страна тя не се съобразява ... Не знам дали да бързаш да я оставяш , но като за начало ѝ направи подарък и прекарайте ден заедно , опитай се да си поговорите по тази тема ..... Не знам , но 3 години са много за прибързани решения ...
    Ти в час ли си изобщо със съдържанието на темата? Какъв подарък? Тя ходи да лапа пишки на разни всяка вечер, тотално го отебава, а ти - подарък и да говорят. Когато момиче ти каже "направих нещо, и ме е страх да не се отвратиш от мен, по-добре си бий камшика по най-бързия начин, за да не разбереш какво наистина е направила, и разни картинки да ти излизат в главата идните 2-3++ години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си