Естествено,че не я прави по-долен човек от мен.Тя е страхотно момиче във всяко едно отношение,просто има кофти период.А пък й тя е доста по-малка от мен,така че я разбирам живее й се.Иска да излиза с различни мъже явно ,приемам го ,не знам колко ще ме боли ,не съм сигурен дали ме боли.Странно е да заспивам сам,липсата й се усеща навсякъде в апартамента,както и в мен.Липсва ми какви бяхме и това което изпитвахме.
А пък и това е моята гледна точка за отношенията ни,явно тя не се е чувствала по този начин,това което имахме беше наистина красиво,обожавах я.Още по хубавото е ,че тя ме научи да оценявам малките неща,мириса на косата й,начина по който прави странни физиономии докато гледа страшен филм и се е свила в ъгъла на дивана с някоя възглавница,това как играехме Wii и беше толкова ентусиазирана да ме победи,смеха й ... можех да разбера само по-него как се чувства,както и по невероятната й усмивка.. никога преди не съм гледал на тези малки неща,като на нещо важно,но тя ми показа,че точно те ни правят толкова щастливи и влюбени.Ще ми липсва много дълго време това момиче,ни никога не бих съжалявал и за миг от прекараното време с нея.