Ами казах й всичко това,опитах се да говоря с нея,тя се държи коренно различно от момичето,което познавам все едно е друг човек буквално.Начина по който дори се изразява е различен,дори не знам с кого излиза ,момичетата които й бяха приятелки и с които излизаше преди и които познавах,не са вече в живота й.Нямам идея защо,само разбрах ,че са се скарали ,тя ме игнорира от живота си ,нищо не ми казва,преди ми споделяше всичко,звънеше ми по 10000 пъти на ден,да ми каже какво й се е случило.Сега вече не е така,не е същото момиче.Когато се опитах да поговорим за отношенията ни,тя започна да крещи,че съм бил луд ,че съм бил ненормален ,че тя е направила толкова много за връзката ни,а аз съм се държал като ревниво момченце.Което определено не е така,имах й пълно доверие,но не може да получава съобщения и обаждания в 3 сутринта и да излиза от стаята ,когато й звънят.Имам чувството,че не съм й приятел,а баща .. липсва ми моето момиче,а не знам какво да направя,старая се да съм спокоен да не се караме ,но тя всеки път щом искам да поговорим за нас започва да крещи и да ме обвинява за стари неща.

Ами със software systems се занимавам и support-вам ,това работя и мога да го правя и от вкъщи и да ходя 2-3 дни в седмицата в офиса.