.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Изневяра?

Threaded View

Всъщност мой близък приятел ползва моята регистрация,но не мисля,че това има значение.

Питал съм я и тя все казва,че са само момичета или че ще излиза с колеги от университета.
    Опитах се да говоря с нея не веднъж,преди няколко вечери се качихме на Витоша,защото преди правехме така,взимахме си коз разпускахме и просто седяхме в колата и си говорехме ,час два три.Реших и сега да го направим,през цялото време докато ни пусне не си казахме почти нищо.Аз се опитвах да говоря с нея,а тя ми отговаряше много сухо.Все едно не искаше да е там ,дърпаше се от мен,не ми даваше да я докосна,беше дистанцирана,след това ми каза,че имала уговорка и по-добре да се връщаме.Не искам да се разделям с нея,искам да разбера какво се случва ,а не знам как да го направя,без да се скараме и без тя да си тръгва.
    Не знам какво я е подтикнало за това отношение нямам идея,какво може да се е случило.Мой близък приятел е също доста близък с нея,казах му да говори с нея,но това което чух беше ужасяващо и не ми се вярва ,да е истина мисля,че тя си го е измислила ,защото е знаела ,че той ще ми каже.Ставаше въпрос за това,че била на дискотека с приятелки после отишли в някаква къща ,била доста пияна и някакъв се опитал да я изнасили и т.н..
    Последно редактирано от Kapi90 : 11-05-2013 на 22:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си