Всъщност не ,но мисля да го гледам,ставаше въпрос за 1ви Ноември за Дон Жуан,но ми препоръчака Духът на поета.

Това,че пред вас казвам колко я обичам и как бих направил всичко за нея,определено не съм го казвал на нея.Да наистина се чувствам така,но не бих позволил на никого да се възползва от доброто ми държание и от начина по който се чувствам.Горе долу направих тези неща и доколкото разбирам тя излиза с момчето от снимките ,така че май наистина я губя,но съм сигурен,че тя ще съжалява много повече от мен,и заради това се старая да измисля начин да оправя нещата,защото знам ,че след месец,два или три ,тя ще осъзнае грешката си ,през това време ще ме е наранила доста ,ще сме имали доста скандали и за да спестя и на двама ни всичко това искам да оправя нещата от по рано.Да ,не е момичето в което се влюбих ,но не съм сигурен дали ще мога да го направя отново да бъда толкова истински и толкова искрен с някого,да се влюбя толкова много ,да бъда толкова мил и отдаден.Не съм се влюбвал преди нея,просто не вярвах в тези неща,за любов и т.н ,но тя обърна живота ми и какъв ще бъда ако след 3години любов и всичко ,което сме преживяли заедно,се откажа от нея? Откажа се от това да бъдем заедно ,само защото има проблеми ,не трябва ли аз да съм този ,който да я подкрепя ,да бъде до нея когато има нужда от мен.. та аз искам да остарея с това момиче,тя е всичко което съм си представял в една жена,всичко което бих искал да притежава ,тя е най-хубавото нещо ,което ми се е случвало ,а аз да се откажа,защото не знам какво става? ..