- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кенефиса
Илко е един истински просветител и форумен будител.![]()
Welcome to the Jungle...
Кенефиса е един истински просветител и форумен будител.![]()
Мислех, че е близко до ума, пък и който чете темите би трябвало да е наясно.
Е, вече научи, каквото трябваше.
Помислете си колко е силен бътхърта с Илко, че още да му носи от едно видео, което съм качил преди 3 години в тубата. При това видео, което той сам е качил там.
never forget
Grumpy old madman
ест. ДОИП 4eva bro
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Интересно ми е за мен какво ще измисли, антисоциалния..
Но все пак..
Илко за Админ... Илко ПРЕЗИДЕНТ!!! Илко е БОГ!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кенефисе, ама ти за Алекс ли говориш? Така кажи.
И ако това видео е качено от него, тогава какъв бътхърт може да има с него? Това видео никога не е крито и винаги, който иска, е можел да го види. Вярно е, че по едно време мислехме, че времето му е минало и го махнахме, ама ако интересът продължава, то ще си стои - важно е всеки, който иска, да може да го гледа. То даже беше качено, и мисля, че все още е качено, и на един друг акаунт, специално за този форум. Има ли според теб някой, който още не го е гледал? Ако тогава беше поискал да го гледаш, щяхме да го пуснем пак, а не ти да го качваш без разрешение.
Но все пак на твоята заядливост и обиди беше редно да се отговори и ето, че и това направихме.
Саше, а мен няма ли да ме удостоиш с някое по-пикантно прозвище![]()
Ти си имаш ... когато се проявяваш като лош, ти го напомням.
Ами да, когато се оставяш Кенефиса и другите фекализатори да те водят за носа.
ГрандФекала се старае много, за да докаже, че основателно точно на него са пуснали Интернет на 4-ти километър.
Гледам, че пак са го запряли:
http://www.blitz.bg/news/article/210619
Може и да не си говорил с тях, ама като почнеш да пишеш като тях, ставаш като тях.