Здравейте!

От както съм се прибрал в България, се опитвам да си намеря сериозно момиче, с което искам да градя връзка.
Уви попадам на най-различен типаж, които гледа ( по-голямата част ) на материалната ми база, или имат проблеми
от сорта на: "пуша трева, проблем ли ти е"; "мога да се виждам с теб, един път седмично. Надявам се това да не те притеснява", "Бившия ме е ограничавал много, затворена съм в мен, не искам нищо и сама ми е добре!" или подобно като последното с някакви страни обяснения покрай историята.

Не мога да разбера нещо:

- Окей, имате бивши приятели/ки. Разделили сте се, скарани сте, не си говорите, пишете и т.н. Какво ви пречи да си отворите очите и да продължите напред?

- Защо е толкова важно за някой хора какво имаш, употребяваш ли нещо и неща от този ред на мисли?

- Къде изчезна онази "Любов", която ни събираше без лев в джоба и това да сме заедно по цял ден или просто да сме заедно беше най-важното и необходимо?

Това са ми въпросите към Вас! Ще се радвам, някой да помогне да разбера какво се случва и какво толкова иска днешната така да се каже младеж...

Знам, че форума е за тийнс, аз съм на 24г. но все пак не е голяма разликата в сивото вещество....

Поздрави