Цитирай Първоначално написано от juniorcho0 Виж мнението
Здравейте!

От както съм се прибрал в България, се опитвам да си намеря сериозно момиче, с което искам да градя връзка.
Уви попадам на най-различен типаж, които гледа ( по-голямата част ) на материалната ми база, или имат проблеми
от сорта на: "пуша трева, проблем ли ти е"; "мога да се виждам с теб, един път седмично. Надявам се това да не те притеснява", "Бившия ме е ограничавал много, затворена съм в мен, не искам нищо и сама ми е добре!" или подобно като последното с някакви страни обяснения покрай историята. А защо е нужно да си ТЪРСИШ? Не можеш ли просто да си живееш за теб си и да имаш търпение да се случи това, което би трябвало да се случи? Звучиш мега отчаян, пък ме съмнява да е точно това.

Не мога да разбера нещо:

- Окей, имате бивши приятели/ки. Разделили сте се, скарани сте, не си говорите, пишете и т.н. Какво ви пречи да си отворите очите и да продължите напред? Защото за повечето бившите, или по-скоро някой точен, е оставил огромен отпечатък. Дали хубав или лош няма голямо значение, важното е, че го има. Какво ни пречи ли? Не мога да ти дам отговор на това, но мога да ти кажа, че е изключително тъпо да се изразяваш по този начин за нещо, което е повлияло много на друг човек. Ние продължаваме напред, но не забравяй, че и спомените продължават. Да,кофти е, нечестно е, неразбираемо е, но не винаги става така. Недей да съдиш за всички ни по 1-2 от кюпа.

- Защо е толкова важно за някой хора какво имаш, употребяваш ли нещо и неща от този ред на мисли? Чак ужасо важно не бих казала, че е, стига да не влияе на връзката. Често пъти взимането на такива вещества или чисто употребяването им (визирам тревата) може да започне да влия негативно върху отношенията. Друг е въпросът, че сигурно си си харесал някоя предубедена кифла, която просто си е търсела извинение да те резне.

- Къде изчезна онази "Любов", която ни събираше без лев в джоба и това да сме заедно по цял ден или просто да сме заедно беше най-важното и необходимо? Наистина е клише. Не е изчезнала, тя си е тука, но трябва да намериш чвека, който е способен да ти я даде. Защото както ти казах отгоре - не съди за всички ни на базата на 1-2-10-20 кифли. Не всички гледат лева, колата, баровете и т.н..

Това са ми въпросите към Вас! Ще се радвам, някой да помогне да разбера какво се случва и какво толкова иска днешната така да се каже младеж...

Знам, че форума е за тийнс, аз съм на 24г. но все пак не е голяма разликата в сивото вещество....

Поздрави
Надявам се да съм помогнала .