Здравей, не знам от къде да започна, защото съм отчаяна напоследък попадам точно на такива хора и се чудя какво им става. Така първо разбирам имали сте отчайваща връзка и чувства към даден човек и един вид той ви е предал и вече нямате доверие на никой и дрън, дрън и представете си като срещнете някой друг, който има чувства към вас не е нужно да го отблъсквате, заради предишната ви връзка, защото така може и да нараните този човек, защото не всеки има достатъчно търпение да угажда на някакви капризи. Относно второто, да важно е какво имаш, не говоря за материалното, защото наистина ми писна от хора, които го поставят на първо място. Важно е какъв е дадения човек дали е интелигентен, излънчване и още много други фактори, определено са важни. А последния ти въпрос не мога да го коментирам, защото много ми се иска да има такава "Любов", но за съжаление хората които съм срещала до сега определено не съм усещала такова чувство, май и аз вече не вървам в любовта, но ти пожелавам да ти се случи