.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Outpost
    Guest

Question Малко помощ за 3Д кино :)

Здравейте, от малък град съм и нямах възможност да отида на кино до сега. Но реших утре с 1 приятелка да отидем. Та ако може да ми разкажете, как се купуват билети, там нещо за пиене, ядене, от къде се взимат очилата и т.н. Благодаря предварително Извинявам се ако е в грешен раздел, ако трябва някои администратор да я премести.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обикновено си има каси за билети, там се плащат билетите + очилата, ако вече нямаш такива. Очилата ти ги дава проверяващия пред залата, след като ти види билета. Пиене и ядене - обикновено си има специално място, от където можеш да си ги купиш - "щанд", няма как да го пропуснеш. Имай предвид обаче, че обикновено в кината цените на яденето и пиенето са по-високи, отколкото в обикновените магазини. Успех!

Out of curiosity, кой филм ще гледате? :Р

Outpost
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Обикновено си има каси за билети, там се плащат билетите + очилата, ако вече нямаш такива. Очилата ти ги дава проверяващия пред залата, след като ти види билета. Пиене и ядене - обикновено си има специално място, от където можеш да си ги купиш - "щанд", няма как да го пропуснеш. Имай предвид обаче, че обикновено в кината цените на яденето и пиенето са по-високи, отколкото в обикновените магазини. Успех!

Out of curiosity, кой филм ще гледате? :Р
    Благодаря, а очилата колко струват?
    Мислех да гледаме "вяра любов и уиски"

Супер фен Аватара на shmatarok
    По лев май. При нас поне бяха толкова.

Outpost
    Guest
    Благодаря!

Като си купиш билет за киното в цената са включени и очилата, след като платиш можеш да отидеш да си ги вземеш преди да влезнеш в кино салона.

Мега фен Аватара на Rabalka
    При нас е влизаш в киното гледат ти билета дават ти очила и на излизане те чакат и им ги даваш пак.

във грант мол варна 15-20 лева е билета, 5 лева евтините очила и точно до входа на киното има пуканки безалкохолни бира и прочие абе приготви си едни 60 лева и отивай

Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    във грант мол варна 15-20 лева е билета, 5 лева евтините очила и точно до входа на киното има пуканки безалкохолни бира и прочие абе приготви си едни 60 лева и отивай
    Как 60 лв. бе

Мега фен Аватара на Lilanda
    Аз ще се самообеся, ако трябва да дам 60 лева за кино, бе. Какви са тея 60 лева?

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    Доста преирга с тези 60лв.Никога билета даже и за премиера с пуканки и минерални води и коли и др. разни глезотийки не ми е излизал по скъпо от 20лв.Все пак отивам на кино не на ресторант за да приготвям 60лв
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Мега фен Аватара на SurfSky
    Билета струва към 8 лева ( в зависимост от деня ... ).Очилата са по 1 лев,ако имаш 3D очила може да си ги вземеш. За пуканки и кола едно 10 лева си приготви и това е ...
    Ако си от Бургас думай,аз работя там

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си