.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на sunshine :**

некачествен фдт ?

От доста време кожата на лицето ми изглежда ужасно и имам странното чувство, че това е заради фдт ми.Ползвам този https://www.google.bg/search?q=maybe...600%3B600.На хубава марка е и не ми се вярваше да е в него проблема, но кой знае, възможно е.Кожата на лицето ми изглежда суха / не е такава, принципно съм със мазна-смесена/ и сякаш се застарява , не знам как да го обясня.Освен това и някак не прикрива добре кожата ми, винаги се намира някоя пъпка или белег, който трябва да се прикрие, ама като излезна навън и се погледна в огледалото хич не личи , че имам и никой не ми вярва всъщност, че съм с фдт. Та моля ви изкажете мнение според вас заради фдт ли е или просто кожата ми е такава ? Ако проблема е в него ми препоръчайте някой фдт, който хубаво да стои на лицето и да прикрива разни несъвършенства по кожата Благодаря предварително на тези, които са прочели малко глупавата ми тема :дд
    п.с. кожата ми е светла и ми трябва светъл тон фдт

Аз съм ползвала много мусове на най-различни марки и със всички кожата ми ставаше точно такава, каквато я описваш. Може консистенцията да не се отразява добре на твоята кожа. Поне за мен, друго обяснение не намирам. Иначе аз използвам този от около година и съм много доволна: http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300

Мега фен Аватара на tori
    Пробвай да смениш фон дьо тен-а със биби крем.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Пробвай просто да ходиш без фдт най-добре ще е...

Голям фен Аватара на sunshine :**
    благодаря за мненията най-вероятно ще трябва да си потърся друг

Revlon colorstay - от година-две си го купувам и съм много доволна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си