.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какъв смс да и пиша?

Значи познавам едно момиче от общи познати, и така ме поздравява усмивха ми се ,гледа ме.. маха ми.. днеска докато минавах с колата се обърна и ме гледаше през цялото време докато я мина, щях да спря ама не бях сам. Имам и номера искам да и напиша един смс сега, че е късно за да се обадя , а не искам да чакам до утре, какво ще ми препоръчате. Не искам да е утре понеже днеска ме видя и по лесно ще се сети кой съм... Какъв смс ще е добре като за 1 път да я впечатля..

Примерно и загадъчно:

1.spish li?
    2.mnogo si krasiva
    3. iskam da se vidim?

или друго?

Ако е красива,сигурно и преди са и го казвали...
    Най-добре я питай,дали спи и ако не, започнете някакъв разговор,предложи и да го довършите утре,за да се видите.Примерно.

Голям фен Аватара на Starless
    На мен лично 'много си красива' ми звучи по-добре от 'спиш ли' - сякаш сте първи приятели.

Повече от фен Аватара на takecare
    Според мен загатни нещо от случката днес. Пошегувай се. Това "Спиш ли" въобще не ми изглежда подходящо. Тя има ли ти номера? Защото, ако го няма, и аз да съм на смс от непознат с текст "Много си красива" или "Спиш ли", не бих обърнала внимание.

Сериозно това е загадъчно?!?!
    1. Спиш ли - ако реши да ти отговори следва, че не спи. Логическо погледното това е антизагадъчно. Това е ДЕФИНИРАНО
    2. Загадъчно е че е красива?! Сериозно?! Captain Obvious strikes again, щом и пишеш рандом смс, на нея като момиче и е ясно, че я намираш поне малко привлекателна...
    3. Искаш да се видиш с нея - загадката на века... Съобщителното изречение няма загадка в него. То предоставя информация...
    Боже.... И имаш кола сиреч си 18+? Момче ти или нещо си бавен в главата или незнам... Загадъчно...

Елементарно загадъчен:
    Видях този номер в своя сън, нещо ми подсказва, че принадлежи на най-очарователния човек, който някога ще срещна.. Дали е истина или не?

Но да не давам банални смс-и, а малко теория... Току виж сам се сетиш. За да е нещо загадъчно, трябва да е нещо неясно. Основни неясни неща достъпни за ненаучни кръгове (дървена философия): човешка психика/смисъл на съществувание/паранормални измислици/живот след смъртта.

Второ за да впечатлиш някой трябва да му знаеш социалния статус/възгледите за живото. Примерно една пръчка ще и спра с БМВ-то пред тях и ще е впечатлена за месеци напред. Една завъртяна арт-мадама ще ме изгледа накриво и ще ме отпише като индивид завинаги при същата постъпка...

Тъй че помисли си и си направи изводите... Малко замисляне не винаги е излишно...
    ...

Ако я питаш дали спи, имай готовност да получиш "да, спя".

Цитирай Първоначално написано от Domad Виж мнението
    Captain Obvious strikes again
    http://media.tumblr.com/tumblr_m28ralFkwS1r3tjwm.gif
    Последно редактирано от mm28 : 11-08-2013 на 21:51

Сега питаш какъв СМС да и пишеш като за начало, после като ти отговори, пак ли ще питаш какво да и кажеш

Аз ако получа смс "спиш ли" по-скоро бих се изсмяла

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Само не се превръщай в досадник. А с тия смс-и постигаш точно това. Ще станеш развеждач с колата, а някой друг ще е тъпкач.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Ако е красива,сигурно и преди са и го казвали...
    Най-добре я питай,дали спи и ако не, започнете някакъв разговор,предложи и да го довършите утре,за да се видите.Примерно.
    +

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Големи съветници сте, няма що.....
    Особено баща ти, защо да става досадник със смс !?!?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Е, как би написал подобно нещо с мотва ти да бъдеш загадъчен!?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Предложи и да се видите утре

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Само не се превръщай в досадник. А с тия смс-и постигаш точно това. Ще станеш развеждач с колата, а някой друг ще е тъпкач.
    Македонски шницел , ти за първи път да кажеш нещо смислено да не са ти чипнали КАСКАТА ама глеи да не изпушиш , като мапнат голфовете тди и почват да фърлят сажди отзад не е особено приятно да дишат хората зад тебе

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си