.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас

Спешно е! Помощ!

Значи искам да попитам за добър гинеколог в МБАЛ Бургас
    И ако може телефон за връзка ?
    Мерси предварително
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Чувала съм много добри мнения за Д-р Светла Калчева също и за
    Д-р Маргарита Димитрова (при нея съм била на преглед,доволна съм),
    само че не съм сигурна дали работеха в МБАЛ.

Няма по-кофти място от гинекологиите на държавните болници Адски гнусно и подтискащо ми е било винаги. Изобщо старите ми спомени от МБАЛ Бургас са...отврат. Влизат-излизат постоянно лекари, сестри. В стаята си спомням имаше поне 4-5 лекари на моабет и всеки хвърля поглед между краката да даде мнение, уж за успокоение.
    Но това беше преди мн мн години, вече може да са се очовечили малко. Обстановката да е по-уютна, обаче, дълбоко се съмнявам.
    Бързо оздравяване!

препоръчвам ти Драгнева не е в МБАЛ работи на часно но е много добра аз сам много доволна 0899340440

Много спешно ми трябва есе на тема да бъдеш себе си не за пред другите. Ако можете помогнете ми . Благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от EmItYyY Виж мнението
    Много спешно ми трябва есе на тема да бъдеш себе си не за пред другите. Ако можете помогнете ми . Благодаря ви предварително
    (rofl) При гинеколозите в Бургас е задължително да се ходи с написано есе,така ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си