.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question И сега какво?

Запознах се преди 2 седмици с едно момче две години по-голям от мен (аз съм на 15г). Започнахме да си пишем и на третия ден той ми каза, че ме харесва и имал някакви чувства. Пишехме си по цял ден и с минаването на времето и аз започнах да го харесвам. Обаче онзи ден, когато си писахме той започна да ми говори как не бил сигурен в себе си, че разстоянието между местата, където живеем било голямо (40км, не са голямо разстояние за мен) и че някакво друго момиче му казало, че го обича и той нашия не искал да прецаква нито мен, нито нея. И аз нали се направих на много мила, му казах, че ще му дам време да си помисли какво да направи и да не си пишем няколко дни. Е, добре, не си писахме в понеделник и снощи не издържах цял ден си мислех за него и какви ли не други неща свързани с него, и му писах, но не ми отговори. Сега го гледам на линия от 2-3 часа и се чудя какво да направя да му пиша ли или не. От една страна много искам, защото имам симпатии към него и ми адски приятно да си общуваме, ама пък от друга не искам да му досаждам и да се натрапвам. Ако някой е попадал в подобна ситуация нека да сподели мнение, защото наистина не знам какво ще последва ... и същоо трябва ли да направя аз първата крачка, да му пиша всеки пък първа..

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Занимава се теб и с друго момиче. Ти си добре с това?
    Не ти трябва такъв човек, имай малко достойнство.
    Боже

Малко съм скептична към връзките от разстояние на тези години, когато не познаваш човека добре. Първото, което е не можеш да прецениш някого само през чат, без контакт очи в очи. Аз също съм на мнение, че ви върти и двете. Не се занимавай според мен.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Попадала съм в такава ситуация и мога да ти кажа, че не излиза нищо хубаво.
    Няма как да харесаш човек, с когото само си пишеш. Не си харесала него, а по-скоро ти е хубаво да си пишеш с него, но това е всичко. И щом ти е казал, че има друго момиче, остави нещата така, защото той винаги ще избере момичето, което е при него, отколкото момичето, което е на няколко километра разстояние.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не му пиши. И по-добре не се занимавай с такива несериозници.

Мега фен Аватара на baby_baby
    според мен просто си е харесал другото момиче по-добре не му пиши не се занимавай с него

Саднахте ме бе хора....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти си знаеш но по-добре не се занимавай

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ние сме тук, за да ти кажем истината (или да се поебават с теб в повечето случаи). Не се занимавай с това момче. Пък и връзката от разстояние не завършва много красиво.

Така, хора понеже съм упорита, реших да му пиша и тоя път нашия мина с номера,.че имал чувства и към двете, също и че другата била от неговия град, но учела другаде. Малко се поизнервих и му казах, че няма да го чакам още дълго и той отговори "Да, знам. :P" ..............

Смотаняк, оставяй го

Супер фен Аватара на shmatarok
    Уау. Е, като си такава мазохистка, продължавай да правиш каквото си знаеш.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Уау. Е, като си такава мазохистка, продължавай да правиш каквото си знаеш.
    Мазохистка?! Не съм много съгласна, но щом казваш. Иначе не можех да оставя нещата така, зададох му някои въпроси - получиш отговори и сега ще го видя как ще измисли, а междувременно подновявам търсенето на половинка

Голям фен Аватара на toad
    покажи му котето

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    покажи му котето
    Ще има да чака много .....

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Просто е фейк и се чуди как да извърта, за да не се видите.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от steffi98 Виж мнението
    Ще има да чака много .....
    Е какво пък толкова ? Показваш и скриваш . Пък ако тоя посегне котето се защитава умело - хапе и яде , нали така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си