Мда, правилно - не съм изяснил какво имам предвид под етика. Обществото е тъпо, повечето са религиозни и не виждат нищо лошо в игране на лотарията. Преди няколкостотин години човешкия живот е струвал стотинки. Следователно подхода ми към етиката е да си създам собствени правила. Правилния отговор е, че мога да си създам каквито си искам етически правила и това не го прави универсално етично, така че ако искам мога да кажа, че е етично да се убиват хора - ще съм прав, но думата ми не струва нищо.
По останалото, което написа: харесва ми идеята, освен това с педофилите. За щастие не съм педофил, но педофилията е нещо доста кофти за човека, който я има: мен ако ме привличаха малки деца, щях да се срамувам от себе си и никога нямаше да докосна малко дете, защото не съм кофти човек и не искам да му правя лоши неща. Сигурен съм, че повечето педофили са така. От друга страна, сигурно повечето педофили биха се съгласили да правят секс с дете, ако смятат, че това би му доставило удоволствие и не би му навредило. Тъпо е от страна на обществото да вижда педофилите като чудовища-машини без душа, които само ебат бебета. Ама останалото звучи страхотно, въпреки че резултатите биха шокирали някои - повечето хора са склонни да правят доста неетични неща за своя изгода, особено ако ги подтикнеш към конформизъм.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga