.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Тема: .

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    бебетата нямат интелект?
    хмм, по тази логика трябва да избием всички бебета, защото видиш ли не знаят нищо
    те придобиват знания чрез опита, с течение на времето...
    някои имат потенциал, другите не
    на едни е заложено да бъдат 'умове', на други не

твърдението ти е напълно абсурдно...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Проблема е, че обществото мисли, че педофилството прави човека лош и даже прекалено много биха осъдили такива хора на смърт. Хората са устроени да виждат хората които не харесват като изверги без души. Не знам как може да им се обясни, че педофилството не прави човека лош автоматично.

Но иначе да, ако някой полицай се прави на нормално, невинно дете в интернет и му пишат чичковци които му предлагат разни бонбонки и други такива, тогава са си за присъда, ако се докаже че са били с лоши намерения. Такива педофили са виновни.

И м/у другото не говоря от опит, не познавам никой който е педофил и не би наранил дете. Но ако наистина има такива хора, те не биха си признали, ако са разумни.
    Моите виждания за педофилството са като към някакъв по-извратен фетиш. Както хората, които си падат по стъпала например, не са задължително лоши хора, така е и при тях. Лошото идва, когато поставят собствените си предпочитания пред това да оставят травма в съзнанието на малко дете. Тогава вече стават лоши хора. А лош човек по принцип е този, който кара другите да се чувстват зле, поне според мен.
    ПП. Аз също не говоря от опит и не познавам педофили, просто казвам как разсъждавам.
    Ако има такива, които са педофили, но не биха посегнали на дете, не биха го споделили, защото обществото би ги приобщило към тези "лошите", предприемащи действие.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    твърдението ти е напълно абсурдно...
    знам ^^ задачата беше да докажете защо и Аурис го направи

иначе според един вид етика, убиването на бебета е ок, ама няма да развивам този аргумент, защото е прекалено субективно и в този форум трудно ще намеря качествена дискусия
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си