- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванало ли ме е?
Преди 3 дена с приятелят ми се опитахме да правиме секс за първи път и не можа да ме отвори пробвахме не стана само до половина нито ми раскъса девствената ципа нито имаше кръв но имах сперма по вагината си.Приятелки ме плашат че може да ме хване и да съм бременна минавало и през ципата щом имало сперма по вагината ми ??моля каже те ми вярно ли е ?????????????
Извинявай,но от кое село идваш и чувала си за презерватив?Сега си блъскай главата!![]()
Честито бременна си !както казва @Aanonim4eto0o ти за презерватив не си ли чувала ?
ESL !!!
Оставете го презерватива е едно на ръка...Има си тестове за тая работа. Не сме гадатели, че да разберем бременна ли си, не си ли.
И би ли ми обяснила какво значи "Хванало ли ме е"? Това да не е болест предавана по въздушно-капков път, че да те хване? -_-
е как ще съм бременна като не ми е раскъсана девствената ципа? възможно ли е?
Възможно е, стига да е свършил в теб. Но шанса е малък. И все пак го има...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Извинявам се, но... "Хванало ли ме е?"![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
От началния пост не ми стана ясно кое до къде и влязло и т.н. Но си задавам въпроса, ако действително ви е толкова притеснено всеки път като видите сперма по тялото си, защо не отделите едни 10-20 мин да прочетете основните неща за бременност, предпазване, болести.
Май в пъти по-важно ви е "как да му духам, че да свърши и да ме боготвори" отколкото да проявите самоуважение към собственото си здраве.
Аз бих ти препоръчал тест за бременност, Гинеколог и молби към Господ ....
По заглавието на темата помислих, че някой се е напил и пита дали го е хванало. ХАХАХХАХАХАХА
Бременността не болест, за да те хвана, а девствената ти ципя не играе роля на презерватив, че да очакваш да те предпазва от забременяване или STDs. Да не говорим и, че не е нужно да има кръв, за да те "отвори". Въобще, виж от колко месеца си регистрирана, толкова ли не можа да отвориш някоя друга тема тук и да прочетеш нещо, което да ти е от полза![]()
Всички се плющите без да мислите, ех!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Dr. Gregory House
И аз реших че е някоя болест.Според мен темата е тролска
Хванала те е -простотията те е хванала!
maDamn
бе момиче малко по смислено да беше го написала нищо не се разбира. И така е възможно да се забременее ( поне така мисля) и ако не се минали 72 часа си купи Ексапел на мен не ми е ясно защо правите нещо без да мислите поне да беше го изкарал преди да свърши.