Значи, реших преди около година че искам да уча в САЩ. Започнах да ходя на уроци и да се подготвям за САЕ, който ще взема след няколко месеца. Гледам да поддържам добри оценки в училище и мисля , че дипломата ми засега е над 5,50 (11 клас съм). Очаквах да се свържа с някоя фирма като интеграл или едланта, която да ми разясни целия процес по кандидатстването и всичко, което ми трябва. Звъня днес на едланта и ми казват, че не работели с университети в САЩ и не можели да ми помогнат, а на сайта им са посочени доста университети в САЩ. Звъня на интеграл и ми казват, че работели с много малко университети в САЩ и почти всички от тях били community college. Търсих в интернет и навсякъде пише различни работи - на едно място пише, че ми трябва SAT, на друго Toefl, на трето Ielts, на четвърто CAE и вече не знам какво да правя към кой да се обърна да ми обясни всичко. Затова ви моля ако някой има опит с това или знае нещо, което може да ми помогне, да сподели тук. Искам да кандидатствам със специалност бизнес и финанси някъде в Калифорния - дори не знам кой от всичките университети там да избера и да се свържа с него като за начало ....... Моля помогнете защото започвам да се отчайвам