- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изборите
За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ?
Тези протести излязоха извън границите на България и в редица европейски страни!
аз бих гласувал за бсп
и аз ги предпочитам
с тези протести преля чашата
даааааа
коя чаша преля с протестите?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На избори не се решава нищо. Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят. Истинските избори са необявени - те са сега, тук и днес. За да има качествена алтернатива на избори, тя трябва да се създаде между изборите. Иначе няма кой да я създаде.
Ученици питали учителя си колко време трябва да чакат, за да се оправи страната. Той им отговорил, че ако чакат, ще е дълго.
Факт е, че БКПБСП ограби страната и е огромна глупост да гласуваш за тях. Но факт е и, че всички останали алтернативи, с изключение на една, се оказаха не по-свестни и се оказа още по-голяма глупост да гласуваш за тях. И така остава пак червената алтернатива - докато не се създаде новата по-качествена алтернатива, против която са именно тримата основни фекализатори.
Както съм казвал много пъти, каквото е във форума, това е и в държавата. Вие тук не може да сложите ред и да въведете правила, значи не можете и в държавата. И в двата случая трябва да се преодолеят сериозни препятствия, които вие нямате желание да преодолеете.
Поздрав за вас:
https://www.youtube.com/watch?v=M321SS9T_X4![]()
Форумният мислител почна..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако изборите бяха сега - нямаше да гласувам.
И преди тука месни патриоти да ме нападнат с реплики от сорта на - Какъв българин си ти бе? Ще обясня защо - От както видях какво стана с Атака и как Волен Сидеров продаде не само себе си , но и Българския национализъм за една торба пари - ми увря главата , в тоя смотан парламент, които на хартия ни управлява , всички ще се надупят и продадат за малко пари и възможността да крадат още докато са на власт.
Да, и ще ви кажа, че вие не заслужавате по-добро управление. И това ви е много. Всеки народ заслужава управлението си.
Казах ви - защото не правите нищо между изборите, а чакате изборите, а на тях нищо не може да се реши ако преди това не е подготвено.
тъп народ