- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да ускоря разтежа на гърдите си ?
ами въпроса си личи от заглавието
Чувала съм, че бозата помага, но до колко е вярно не знам.
Ако имаше начин пластичните хирурзи щяха да са без работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Като чакаш хормоните ти да си свършат работата примерно..
Виж,мила,всичко е индивидуално.На мен са ми се подигравали,че като пия боза ще ми пораснат гарди и ще съм станел жена !!!!Така че пробваи и ти
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
благодаря аз съм чувала че с мая става но не мога да преценя истина ли е ако някой е пробвал с буза , моя , лимонада или ядки и е имало ефект или е нямало да каже моля
Няма как. Примиряваш се и това е.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
явно ще чакам да пораснат а истина ли е ,че като носиш сутиен гърдите ти спират да ръстът
Подобре проучи какво ускорява интелектуалния раСтеж, че ти е нужен.
Момичеее,...всичко е до гена ти. Няма да ти помогне нито бозата, нито маята, нито секса (то бил вагинален или анален)...пълни глупости. Или си надарена, или не си...
Моля те, направи си услуга и спри да се тревожиш за циците си, а вземи се тревожи за правописа си.
чувала съм за хранителни добавки като Dekolen , но не мисля, че е нужно да прибягваш до такива средства, защото в крайна сметка или ти е заложено да си с по-едър бюст, или - не и това не може да се промени, ех освен с пластични операции![]()
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!