- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Трябват ми хакери
Вижте за какво става на въпрос, ползвам един настолен компютър с уин7 и съм сложил един ограничен акаунт и потребителя може да го ползва само 2 часа през деня, а аз съм администратор, той не е, работата е че въпросния човек ме заплашва че може той да стане администратор, а аз да стана ограничения, има ли такава опция ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
но се има предвид, че този човек няма кой знае какви познания хакерски, по-скоро е на думи, мене ме притеснява, да не вземе да преинсталира компютъра, аз освен за това, за друго не мога да се сетя какво може да направи...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Като преинсталира компютъра и ти ще го направиш, какво толкова))
Hiren's boot така бяхме превзели цяла компютърна зала в училище.![]()
sapphire5![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
На Биос-а е по-безсмислено и от на Уиндоус-а да сложи парола, освен ако наистина не си бронира кутията...
е мерси пичове, сложих паролата, сега имам друг въпрос, по едно време не знам какво бях натиснал, ама ми излезе един прозорец, на който ми изписа другия потребител в кой часове е влизал, идеята ми е да мога да виждам дали е влизал през деня изобщо, и не знам как го отворих този прозорец, а ми беше адски удобен, сега в гугъл ми излизат само некви сложни тъпотии, които имат много по-малък ефект, от това което си намерих сам, но забравих как.. имате ли идеи ?
sapphire5![]()
Event viewer - цъкаш ф1 и пишеш това в хелпа. Ще ти даде линк
Можеш и да си носиш личен харддиск с операционна система, а той да ползва друг. Ама що просто не му вземеш на другия юзър собствен компютър, или пък той да си вземе. Или ти си вземи един лаптоп и метни тоя комп през прозореца. Малко са безпредметни тия комунистически забрани в днешно време![]()