.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Трябват ми хакери

Вижте за какво става на въпрос, ползвам един настолен компютър с уин7 и съм сложил един ограничен акаунт и потребителя може да го ползва само 2 часа през деня, а аз съм администратор, той не е, работата е че въпросния човек ме заплашва че може той да стане администратор, а аз да стана ограничения, има ли такава опция ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Има.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    но се има предвид, че този човек няма кой знае какви познания хакерски, по-скоро е на думи, мене ме притеснява, да не вземе да преинсталира компютъра, аз освен за това, за друго не мога да се сетя какво може да направи...
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Доста неща, стига да знае как да ползва Google.

Супер фен Аватара на JDeel
    Като преинсталира компютъра и ти ще го направиш, какво толкова ))

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    но се има предвид, че този човек няма кой знае какви познания хакерски, по-скоро е на думи, мене ме притеснява, да не вземе да преинсталира компютъра, аз освен за това, за друго не мога да се сетя какво може да направи...
    Сложи парола на Biosa и катинарче на кутията на компютъра, че да не може да я отвори
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на an7raks
    Hiren's boot така бяхме превзели цяла компютърна зала в училище.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Вижте за какво става на въпрос, ползвам един настолен компютър с уин7 и съм сложил един ограничен акаунт и потребителя може да го ползва само 2 часа през деня, а аз съм администратор, той не е, работата е че въпросния човек ме заплашва че може той да стане администратор, а аз да стана ограничения, има ли такава опция ?
    С тия 13 000 коментара май ще ти направи услуга.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Сложи парола на Biosa и катинарче на кутията на компютъра, че да не може да я отвори
    идва въпросът как се слага парола на биоса. Всъщност и аз се сетих за нещо подобно дали не може да се направи, ама като не разбирам..
    sapphire5

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    идва въпросът как се слага парола на биоса. Всъщност и аз се сетих за нещо подобно дали не може да се направи, ама като не разбирам..
    http://lmgtfy.com/?q=how+to+set+Bios+password
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на an7raks
    На Биос-а е по-безсмислено и от на Уиндоус-а да сложи парола, освен ако наистина не си бронира кутията...

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    е мерси пичове, сложих паролата, сега имам друг въпрос, по едно време не знам какво бях натиснал, ама ми излезе един прозорец, на който ми изписа другия потребител в кой часове е влизал, идеята ми е да мога да виждам дали е влизал през деня изобщо, и не знам как го отворих този прозорец, а ми беше адски удобен, сега в гугъл ми излизат само некви сложни тъпотии, които имат много по-малък ефект, от това което си намерих сам, но забравих как.. имате ли идеи ?
    sapphire5

Мега фен
    Event viewer - цъкаш ф1 и пишеш това в хелпа. Ще ти даде линк

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Event viewer - цъкаш ф1 и пишеш това в хелпа. Ще ти даде линк
    знам го това ама не е, имаше друго, на което директно ми изписваше името на юзъра и часът в който е влязъл
    sapphire5

Супер фен Аватара на JDeel
    Можеш и да си носиш личен харддиск с операционна система, а той да ползва друг. Ама що просто не му вземеш на другия юзър собствен компютър, или пък той да си вземе. Или ти си вземи един лаптоп и метни тоя комп през прозореца. Малко са безпредметни тия комунистически забрани в днешно време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си