- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли?
Вече станалото станало...Но добре, че си бил честен със приятелката си и си и казал за изневярата, иначе ако сама беше разбрала, щеше много повече да я боли. Постъпил си като един честен човек и си поел последствията, за което ти свалям шапка. Но отсега нататък ако си хванеш приятелка, поне е по-малка вероятността да кривнеш, защото ще знаеш последствията.
Има ли значение въобще изневерил съм ,защото в този момент я исках толкова много ,че не мислех,след това мисля,че постъпих правилно и си признах,тя е преценила,че не ме иска в живота си и това е.Аз съм окей с това,защото сгреших и нищо не мога да направя.
Ако беше толкова влюбен в притятелката си колкото казваш нямаше да преспиш с бившата много тъпо си постъпил
Доста кофти са протекли нещата..
Последно редактирано от Mr.Killer : 11-10-2013 на 22:38
Преебал си се! Трай си до последно и нема ядове. :Д
Жалко за теб, за потърпевшата .. и най - вече искрени съжаления за госпожицата, която си е постигнала замисъла.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знам, че възгледите ми някой ден могат да претърпят някакъв коренен обрат, това е вероятност, която е налична за всички, но не мога да разбера как с лекота предпочитате това, което "е правилно", вместо това което е добре за вас. Нали уж всички се борим/си търсим щастието...
Отговорът е доста прозаичен.
Когато съм във връзка, има човече, чието щастие понякога е преди моето. Вярно, няма да му е много готино да чуе такова нещо, но в дългосрочен план ще ми е благодарен, че го знае.
Да не говорим как е "добре" за мен съзнанието ми да свиква с тази мисъл? С мисълта, че мога да причиня всичко на най-близкия си човек, щото... докато не го знае, всичко е наред? Не е здравословно и за самата мен. Няма да навлизам в темата как в определени случаи признанието е чисто и просто егоизъм, защото е освобождаване на собствената съвест.
И още нещо - с кви очи ще вдигна скандал на тоя същия човек следващия път, когато ме издразни с нещо? С кви очи ще му отворя уста?
При мен се случва същото.Възка почти 3 години, след това ново момче и след месеци пак се появява бившия ми.Само че при мен стана друго, аз осъзнах, че както казаха по нагоре " искам да си върна за малко това, което обичах " и го направих, но признах всичко на момчето с което бях и се разделихме.Сега има отново нещо между мен и бившия ми приятел, но не знам дали има смисъл отново, времето ще покаже![]()