.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Няма ли да я нараня ,ако й призная какво съм направил? .. Искам да бъда с това момиче,но отношенията ни определено не са като с момичето с което изневерих,с нея бяхме луди буквално ,просто любовта ни и това което чувствахме си личеше постоянно ,а със сегашната не е така,да разбираме се идеално,щастливи сме ,има чувства,но не е така както съм бил с бившата..Нормално е сигурно сега съм на 22 ,когато бях с бившата си бяхме на по 18 някъде,но все пак не искам да я нараня,искам да постъпя правилно.. не знам дали не ми липсва бившата,възможно ли е още да я обичам ,, имам хиляди въпроси и не знам отговорите и се побърквам

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Георги Виж мнението
    не искам да я нараня,искам да постъпя правилно
    Тези двете понякога се взаимоизключват.

Правилно би било да кажеш на приятелката си и да я оставиш тя да вземе решение дали иска да продължи отношенията си с човек, готов във всеки момент да скочи в кревата на бившата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Тези двете понякога се взаимоизключват.

Правилно би било да кажеш на приятелката си и да я оставиш тя да вземе решение дали иска да продължи отношенията си с човек, готов във всеки момент да скочи в кревата на бившата.

+++++++++

Супер фен Аватара на Anonys
    не искам да я нараня,искам да постъпя правилно
    Всъщност има вариант. Не изневеряваш повече и не ѝ казваш. По този начин нараняваш себе си и се поставяш пред изпитание, което виждаш дали ти самия можеш да издържиш. Ако го направиш още веднъж ѝ казваш и искаш да приключиш взаимоотношения с нея.

Искам да бъда с това момиче,но отношенията ни определено не са като с момичето с което изневерих,с нея бяхме луди буквално ,просто любовта ни и това което чувствахме си личеше постоянно ,а със сегашната не е така,да разбираме се идеално,щастливи сме ,има чувства,но не е така както съм бил с бившата..
    според мен лично всеки човек има такава луда, необяснима любов в живота си, но тя е само една и за съжаление е много трудно тя да завърши с добър край...има и такива случай, разбира се, но са твърде редки...
    Ще нараниш момичето, с което си сега, спор няма, но все пак е по-добре от това да криеш какво си направил.Може и да не ти прости, но според мен ще се чувстваш по-добре, ако съвестта ти е чиста..а и имай в предвид, че нещо такова трудно се признава и колкото и наранена да е, ще види , че ти искаш да си с нея и искаш връзката ви да се гради на доверие и честност ..

Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    според мен лично всеки човек има такава луда, необяснима любов в живота си, но тя е само една и за съжаление е много трудно тя да завърши с добър край...

<<< именно!!!!

по темата: не знам какво да ти кажа. Може би е по-добре да оставиш сегашната. Ако чак толкова държеше на нея, нямаше да "изключиш"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си