.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Георги Виж мнението
    Искам да бъда с това момиче,но отношенията ни определено не са като с момичето с което изневерих,с нея бяхме луди буквално ,просто любовта ни и това което чувствахме си личеше постоянно ,а със сегашната не е така,да разбираме се идеално,щастливи сме ,има чувства,но не е така както съм бил с бившата..
    според мен лично всеки човек има такава луда, необяснима любов в живота си, но тя е само една и за съжаление е много трудно тя да завърши с добър край...има и такива случай, разбира се, но са твърде редки...
    Ще нараниш момичето, с което си сега, спор няма, но все пак е по-добре от това да криеш какво си направил.Може и да не ти прости, но според мен ще се чувстваш по-добре, ако съвестта ти е чиста..а и имай в предвид, че нещо такова трудно се признава и колкото и наранена да е, ще види , че ти искаш да си с нея и искаш връзката ви да се гради на доверие и честност ..

Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    според мен лично всеки човек има такава луда, необяснима любов в живота си, но тя е само една и за съжаление е много трудно тя да завърши с добър край...

<<< именно!!!!

по темата: не знам какво да ти кажа. Може би е по-добре да оставиш сегашната. Ако чак толкова държеше на нея, нямаше да "изключиш"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си