.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Ми кофти, не трябваше да й казваш. Неразкрита лъжа е половин лъжа. Даже тук не е и лъжа. Премълчаване. И то не с користна цел... Винаги съм била на мнение, че ако обичаш някого, не трябва да знае абсолютно всичко, което си правил. Сам казваш добре сте си били, що трябва да я нараняваш и с това ? Сам установи, че не цени честността ти, а набляга на това, което си свършил. Извода => както казах понякога е по-добре да замълчиш за общото благо. За всички моралисти и абсолютно честни хора, които ще се възмутят... живи и здрави, това с достойните хора, които са биват оценени по думи, а не по постъпки, винаги е било само хубав филм. Кофти а....
    Всякаква изневяра бих опитала да простя. Освен изневяра на нагла курва.

Не ценяла честността? Значи ако я цени, задължително трябва да му прости? Не може ли да я оцени и да му бие шута?
    "Общо благо" ли? Кого лъжеш?!

Не претендирам да съм моралистка, изневерявала съм, не мога да съм 100% сигурна, че няма пак да го направя, нито пък бих признала абсолютно винаги. Обаче... премълчаването може да има милион причини. Тази, която ти изтъкваш, е смешна, недостойна... жалка дори. Не било користна цел? Абсолютно користна цел е да си спасиш задника, да нямаш топки да си понесеш последствията. И в случая топки трябват и на двата пола. Ако толкова не искаш да нараняваш, се мисли преди това, а не след. Заблуждавай се, че имаш връзка.

Повдига ми се от такива като теб.

Авторе, и ти наглееш. Ти няма как да знаеш дали не се е опитала да ти прости. Няма как да знаеш дали в миналото не се е опитвала да прости на някой друг и просто не може. Носи си кръста.

На мен това: мислех че това момиче е било най-хубавото нещо ,което ми се беше случвало ,а тя ми прави тъпи номера и отгоре на всичко загубих приятелката си .. Честито на мен. ми звучи като "ех, майка му стара, не стига, че дивото не хванах, а и питомното изтървах". Гнусно.

В конкретния случай обаче най-добрият вариант за мен е да си признаеш, но в никакъв случай да не разкриваш колко е специално момичето, с което си изневерил. Това е нараняване едновременно на чувства и его, не познавам човек, който може да се справи и с двете.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Всякаква изневяра бих опитала да простя. Освен изневяра на нагла курва.
    Дефинирай т'ва последното.

Он топик:
    Трай си бе! Ако не го казваш, не се е случило. Т'ва дето не го знае, не може да я нарани.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Трай си бе! Ако не го казваш, не се е случило.
    Да бе. Докато не намерят трупа не си убиец.

Авторе, ти наистина си нагъл. Кротни се и нека да ти е обеца на ухото.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай т'ва последното.
    Не знам как да го кажа меко, затова ще го кажа направо:
    Такива с мнение като твоето и оная, която съм цитирала.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам как да го кажа меко, затова ще го кажа направо:
    Такива с мнение като твоето и оная, която съм цитирала.
    'Начи ако изчука бившата си в някоя вечер когато сте се скарали, е ок. Ще мислим дори за прошка. Но ако е просто нещо рандом, на пияна глава, без последствия, е непростимо? Това ли беше, което каза?

anonymous708973
    Guest
    'Начи ако изчука бившата си в някоя вечер когато сте се скарали, е ок. Ще мислим дори за прошка. Но ако е просто нещо рандом, на пияна глава, без последствия, е непростимо? Това ли беше, което каза?
    Не, това, което казвам, е, че ако бях мъж и ми изневерят и после чуя някакво производно на "Трай си бе, ако не си признаеш, не се е случило", госпожицата ще хвърчи с шутове през вратата.
    Ненавиждам нагли хора. Като си изневерил, правилната постъпка е да си по-нисък от тревата и да събираш небето и земята, за да ти повярва половинката ти отново, ако изобщо реши да се опитва да ти прости.

В случая на теб ти е "простено" (макар че коя съм аз да ти "прощавам"), защото от постовете ти съм останала с впечатлението, че не си имала сериозна връзка, не желаеш такава и ти се живее в момента. Като попаднеш на човек, който да си заслужава, доста от вижданията ти ще се ошлайфат.

Ама на оная горе... дето твърди, че има връзка... смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си