- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли?
Всякаква изневяра бих опитала да простя. Освен изневяра на нагла курва.
Не ценяла честността? Значи ако я цени, задължително трябва да му прости? Не може ли да я оцени и да му бие шута?
"Общо благо" ли? Кого лъжеш?!
Не претендирам да съм моралистка, изневерявала съм, не мога да съм 100% сигурна, че няма пак да го направя, нито пък бих признала абсолютно винаги. Обаче... премълчаването може да има милион причини. Тази, която ти изтъкваш, е смешна, недостойна... жалка дори. Не било користна цел? Абсолютно користна цел е да си спасиш задника, да нямаш топки да си понесеш последствията. И в случая топки трябват и на двата пола. Ако толкова не искаш да нараняваш, се мисли преди това, а не след. Заблуждавай се, че имаш връзка.
Повдига ми се от такива като теб.
Авторе, и ти наглееш. Ти няма как да знаеш дали не се е опитала да ти прости. Няма как да знаеш дали в миналото не се е опитвала да прости на някой друг и просто не може. Носи си кръста.
На мен това: мислех че това момиче е било най-хубавото нещо ,което ми се беше случвало ,а тя ми прави тъпи номера и отгоре на всичко загубих приятелката си .. Честито на мен. ми звучи като "ех, майка му стара, не стига, че дивото не хванах, а и питомното изтървах". Гнусно.
В конкретния случай обаче най-добрият вариант за мен е да си признаеш, но в никакъв случай да не разкриваш колко е специално момичето, с което си изневерил. Това е нараняване едновременно на чувства и его, не познавам човек, който може да се справи и с двете.
Не, това, което казвам, е, че ако бях мъж и ми изневерят и после чуя някакво производно на "Трай си бе, ако не си признаеш, не се е случило", госпожицата ще хвърчи с шутове през вратата.
Ненавиждам нагли хора. Като си изневерил, правилната постъпка е да си по-нисък от тревата и да събираш небето и земята, за да ти повярва половинката ти отново, ако изобщо реши да се опитва да ти прости.
В случая на теб ти е "простено" (макар че коя съм аз да ти "прощавам"), защото от постовете ти съм останала с впечатлението, че не си имала сериозна връзка, не желаеш такава и ти се живее в момента. Като попаднеш на човек, който да си заслужава, доста от вижданията ти ще се ошлайфат.
Ама на оная горе... дето твърди, че има връзка... смях.