Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Ако нейния човек е бил наоколо - проблем няма. И аз бих изревнувал ако не присъствам.
Че откъде-накъде съм длъжна да си деля приятелите с половинката?

Да ги запозная вероятно е препоръчително. Но да ги събирам заедно - въпрос на добра воля. Ядрото си е между двамата човека, обаче откъде-накъде човек, с когото съм от половин-една година, примерно, ще иска да присъства на срещите ми с дългогодишни приятели? Или пък дори, както и в горния случай, нов познат? Този нов познат е помогнал ЛИЧНО на мен, затова искам ЛИЧНО време с него.
Я си представи всеки път, като сме излизали с тебе, Валентин да е идвал с мен? Как го виждаш?

Пък и нейният приятел в случая бъкел си няма за какво аджеба е помогнал, за уни-то, за специалността, какво ще прави там? Тя най-вероятно ще разпитва въпросния познат за предметите следващия семестър и т.н.

В случая нейният приятел нямаше физическата възможност да присъства, защото си е в България. Ама и тук да беше... А ако е на работа? Трябва срещата да се състои вечерта, за да може да присъства? Ами ако е в командировка за 2 седмици? Трябва да го чакат ли?

Изключително е важно да се има отделни приятелски кръгове според мен, защото иначе в ситуация на евентуална раздяла става... доста мъчително.
Баш ограничаване си е това, за което говориш, дай да не посипваме л**ното със захар и да му викаме бонбон.

Вчера пък една германка си покани на обяд един финландец, с когото преди са били съквартиранти. Прегръдки имаше, подаръци, шеги за едно време като са живели заедно. Приятелят й също нямаше възможност да е там, щото малко си е в Бразилия. Тук е доста нормално това. Различен манталитет.