Започнах да гледам едно българско предаване за любовта. В него се дискутират много теми. Някой от тях ми направиха впечатления, чух много теми и ми се иска да ви задам някой въпроси. Какво смятате за флирта при обвързаните хора? Окей ли сте с това или правите от мухата слон? Говоря не за постоянният флирт, ами този, който се ограничава до комплимент за мъжа/жената, снимка, почерпка на питие. Смятате ли го за сериозен флирт?
Към момичетата първо: Приятелят ви ви е доказал, че ви обича, винаги ви прави комплименти, показал е на всички, че вие сте момичето до него, но винаги, когато излезете прави комплименти на сервитьорката в дискотеката, примерно, или на дадена жена, която смятате, че го заслужава. Окей ли сте с това или не давате той да се заговаря с никоя? Друг страничен въпрос. Как бихте реагирали, ако разберете, че винаги като е излизал сам и са го питали „Имаш ли си приятелка?“, било то в дискотека или другаде, той шикалкави. Как бихте се почувствали, при положение, че вие навсякъде заявявате сериозността на вашата връзка.

Към момчетата: Смятате ли, че е редно, винаги да ограничавате половинката си относно флирта? Т.е ще ви дразни ли, ако тя се отпусне в дискотеката да играе с някого или да позволи да бъде почерпена, при положение, че вие също флиртувате, макар и неволно? Мислите, че сте квит? Колко от вас в дискотеката, примерно или другаде, изтъквате, че сте обвързани и държите на момичето до вас?

Като цяло, не смятате ли, че мъжете са по – склонни да не ревнуват и да са окей с този флирт или това е така, защото самите те го правят повече? Смятате ли, че жените ревнуват повече по отношение на това, а те самите се чувстват добре, когато някой им прави комплименти?

P.S Това сигурно е дъвкана тема, но ми е интересно мненията ви.