.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако нейния човек е бил наоколо - проблем няма. И аз бих изревнувал ако не присъствам.
    Че откъде-накъде съм длъжна да си деля приятелите с половинката?

Да ги запозная вероятно е препоръчително. Но да ги събирам заедно - въпрос на добра воля. Ядрото си е между двамата човека, обаче откъде-накъде човек, с когото съм от половин-една година, примерно, ще иска да присъства на срещите ми с дългогодишни приятели? Или пък дори, както и в горния случай, нов познат? Този нов познат е помогнал ЛИЧНО на мен, затова искам ЛИЧНО време с него.
    Я си представи всеки път, като сме излизали с тебе, Валентин да е идвал с мен? Как го виждаш?

Пък и нейният приятел в случая бъкел си няма за какво аджеба е помогнал, за уни-то, за специалността, какво ще прави там? Тя най-вероятно ще разпитва въпросния познат за предметите следващия семестър и т.н.

В случая нейният приятел нямаше физическата възможност да присъства, защото си е в България. Ама и тук да беше... А ако е на работа? Трябва срещата да се състои вечерта, за да може да присъства? Ами ако е в командировка за 2 седмици? Трябва да го чакат ли?

Изключително е важно да се има отделни приятелски кръгове според мен, защото иначе в ситуация на евентуална раздяла става... доста мъчително.
    Баш ограничаване си е това, за което говориш, дай да не посипваме л**ното със захар и да му викаме бонбон.

Вчера пък една германка си покани на обяд един финландец, с когото преди са били съквартиранти. Прегръдки имаше, подаръци, шеги за едно време като са живели заедно. Приятелят й също нямаше възможност да е там, щото малко си е в Бразилия. Тук е доста нормално това. Различен манталитет.

Повече от фен Аватара на takecare
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вчера пък една германка си покани на обяд един финландец, с когото преди са били съквартиранти. Прегръдки имаше, подаръци, шеги за едно време като са живели заедно. Приятелят й също нямаше възможност да е там, щото малко си е в Бразилия. Тук е доста нормално това. Различен манталитет.
    Това пък, което е абсолютно нормално за мен. Ако някой ме изревнува и затова, ще е адски тъпо. Доверието и свободата трябва да вървят ръка за ръка в една връзка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ин, както казах аз бих се подразнил. И обясних защо - за мен това е пренебрежение.

Въпроса е да има покана за присъствие, да не е изолиран и да не се решава вместо него дали да присъства или не. Ей тва е всичко. По въпроса с Валентин - така си преценила, така си направила. За мен не би било проблемно ако е присъствал и той.

Като си няма бъкел идея - ще му се обясни, ще му се покаже че тоя нов познат е бил в точното време на точното място и така. Три изречения са.

Няма да навлизам в дълбините на темата и да кажа че вечеря без гаджето.. е повече от притеснително. Тва само като отбелязка. За мен. А за интердържавните взаимоотношения ми знаеш мнението.

И така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си