.
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Threaded View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пантерке, в случая не мислиш ли, че и разстоянието играе голяма роля? Или по точно времето, през което го има това разстояние. Имам предвид, че когато двойката е разделена за дълъг период от време, често едната страна започва да ревнува от нищото и да прави от мухата слон.

Съгласна съм с теб обаче, че заради едната ревност не трябва да се позволява връзката да приключи /дори и да се сложи кратка пауза заради това е недопустимо/.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това, което за някой друг е флирт, за мен може да е обикновена проява на уважение и/ли приятелство.
    Абсолютно.

@takecare, как преценяш дали дадена жена заслужава момчето ти, би ли ми обяснила? Особено точно в конкретни пример, който ти даваш със сервитьорката-момиче, което виждаш за пръв, сигурно и за последен път, с което отношенията ви са чисто формални.

Относно бакшиша-някой по-нагоре беше казал, че оставянето на бакшиш е признак на добро възпитание. Еми не съм съгласна. Бакшиша показва дали обслужването е било добро или не. От което следва, че ако приятелят ми остави бакшиш на сервитьорката при отвратително обслужване бих изревнувала малко. Не бих направила проблем на него за това обаче.

Флирт-окей, но до една граница. Човек трябва да знае къде е тази граница. Прекрачването ѝ при доста хора би било фатално за връзката.

Аз лично не съм ревнива, но факта, че човека до мен казва, че не е обвързан или шикалкави в отговор би ме побъркал.

едит: Искам да добавя нещо. Проявата на флирт често идва от нуждата на човека от него. Не виждам защо не може да има флирт и в самата връзка.
    Последно редактирано от Lilanda : 11-09-2013 на 11:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си