- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт при обвързани
Моля?
Сериозно?
Потресена съм като цяло.
Съгласна съм напълно с ЛейдиДи и Шадоу за социалния флирт.
По темата най-накрая:
Както каза Лейди Ди, аз моето "животно" си го знам, че е флиртаджия. Той "здрасти" да каже, на мен пак ми се струва, че се закача, а хич не се определям като ревнива. Знам кое е в реда на нещата за него и знам кога би трябвало да се притесня вече. Давам му необходимото пространство, за да ги его-буустне понякога, защото смятам, че всеки има нужда да получи един вид признание от трети човек, различен от половинката. Съответно имам свободата да правя същото.
Бакшишът няма да го коментирам, не знам защо за създание би изревнувало от това.
Може да ти харесва да вярваш, че си много либерална, ама си пълен Цербер.
Значи може да има момиче, с което се познават от 100 години и по някакъв начин е специална за него, ама срещи насаме с нея са изключени?! Не стига, че си ревнива пикла, ами си и нагла да твърдиш, че даваш пълна свобода.
Това е за мен нещо, което дори не подлежи на коментар. Естествено, че подобни срещи са позволени. Ще е хубаво да познавам момичето все пак, да знам с какъв човек излиза, но и да не я познавам, няма да настоявам първо да ни представи, та чак после да получи благоволението ми да излиза с нея.
Щом такава дреболия е "изключена", представям си за къде-къде по-сериозни неща какви скандали вдигаш.