Ами влезнах да видя как е. Иначе болна съм малко, уча за изпити и така.Вие постоянно ли си влизате тука?
Нике
да... ежедневно![]()
Леле мале. Завършихте вие, нали? Учите ли сега, работите ли? Иване, пак на мързел ли си го ударил. хахахахаха![]()
Никъде не ме взимат на работа Нике... нямам опит. Иначе няма да уча щото нямам пари да плащам...
учаааа за голямо съжеление.... мой се каже,че живеем тука
Ама сте си в Бургас, нали? Много кофти, Иване. Смисъл ти какво искаш да работиш? Няма как да не те вземат навсякъде, друг в въпроса, ако искаш да получаваш четирицифрена сума, което е малко невъзможно като за първа работа.
каквото и да е... даже се записах в Бюрото по труда и оттам ми намериха поне 4 хубави работи но като отида да се срещна с началника не ме взимат... понеже не съм работил тва преди.
В Бургас сме есте![]()
е, все нещо ще се намери. Стига да се примириш и да не очакваш да вземаш милиони. За първа работа всеки тръгва отнякъде. И аз тази година до последно се дърпах, ама пак отидох да работя сервитьорка в хотел, дори за 2 месеца. Повече не се връщам!![]()
Защото работих на 16 - часови нечовешки смени.Смисъл то навсякъде е така де, да не говоря колко вземах. Ама нямаше как, исках да работя нещо, дори за малко да е. Ииии така, беше забавно, не съжалявам. Ама не се връщам на тази мизерия по тези хотели. Направо какво ми видяха очите, ужас.
И все пак за абитуриентската ще съм в този хотел, няма проблеми.
В кой хотел ще си бе![]()
ела в Планетата в сл. бряг:X
кавалер търсиш ли![]()
Търся, търся, че никой не ме иска. Мен ако питаш, ей сега идвам в Бургас. Еееей виж това е идея. Една колежка си търсеше компания за Бургас. Идвам скоро, значи.Как се самопоканих. хахаххахаха
ела ела чакам теотвориха моста след ремонта с брата ходим там много е яко
и с теб ще идем там
![]()
Това звучеше като "ела, ама не знам дали ще се върнеш."Ей, да, най - хубавото на Бургас - пустия мост.
e то има и други мн яки места де![]()
няма да се върнеш да![]()
![]()
ще го въртиш лииииииииии
![]()
ся ще се наложи да пиша от телефона а това е крайно некомфортно занимание за мен
![]()
ХахахахахаВлизам в банята аз и ви поздравявам с любимото ми парче: http://www.youtube.com/watch?v=vPFB0rM1Xxk
ех тва молимерси Нике
![]()