Здравейте на всички ! От няколко месеца насам ме мъчи един въпрос... Къде да кандидатствам след 12 клас ? Мечтата ми е да стана актьори съм твърдо решен да го направя. В продължение на доста време се колебах и съм решен да го направя ! Имам сравнително чести участия в малки роли на филми, бях част от едно предаване за няколко седмици и общо взето в последните почти 2 години доста усилено се занимавам в тази сфера .Но вече няколко месеца съм заседнал на 1 место и се чудя откъде да почна за подготовка.. Разгледах университети в България за актьорско майсторство и се спрях на : НАТФИЗ, НБУ и частният Любен Гройс. НАТФИЗ си е име, но за там съм чувал, че без връзки си за никъде, НБУ пък е известен, че плащаш ли си, си ок но аз искам наистина да се науча а Любен Гройс е доста, доста скъпичък. Ако има някой, който учи или е учил в някой от тези университети, много ще съм благодарен, ако изкажат своето мнение. Също така не знам за кандидатстване в такъв университет дали освен моментния изпит се изисква и диплома и по точни, кои предмети са балообразуващи. Също така ми се иска да почна да се подготвям от по - рано и мисля да се запиша в някоя школа по актьорско майсторство, но си нямам на идея към коя мога да се насоча. И за финал леко се притеснявам дали има някаква гаранция, че като завърша едно такова образование, ще имам някакво бъдеще в България за развитие... Много ще съм благодарен на тези, които ми дадат няколко съвета ...