.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Сладкиши

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз, пък, не харесвам хората, които хранят уличните животни...
    Колкото повече ги храниш, толкова повече се множат и толкова повече страдащи животинки има...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз, пък, не харесвам хората, които хранят уличните животни...
    Колкото повече ги храниш, толкова повече се множат и толкова повече страдащи животинки има...
    е прави си, обаче ме е жал, ся ако е куче или друго и да умре боли ме кура, ама котките са ми мили

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    е прави си, обаче ме е жал, ся ако е куче или друго и да умре боли ме кура, ама котките са ми мили
    Не си прав. Под слънцето има място за всякакви гадинки и всяка от тях заслужава хуманно отношение. Не може да избиваш жаби, защото са ти противни (просто пример), пък костенурките да ги оставяш живи, щото не са. Тоест не би трябвало, очевидно може.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не си прав. Под слънцето има място за всякакви гадинки и всяка от тях заслужава хуманно отношение. Не може да избиваш жаби, защото са ти противни (просто пример), пък костенурките да ги оставяш живи, щото не са. Тоест не би трябвало, очевидно може.
    Аз не претендирам, че обичам животните, супер безразлични са ми. Само към котките се размеквам, макар че и те често ми вдигат нервите лятото, като почнат да мяукат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си