.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Christian Louboutin Bulgaria..... ПОМОЩ

Здравейте
    Аз ще имам бал през май месеци страшно мноооооого харесвам обувките на Louboutin.... Само че моят крак е доста странен Понякога нося обувки 37 номер, друг път 38 (сигурна сам, че и с други е така). Така че се подразбира, че ме страх да си поръчам обувки за сумати пари онлайн, който да не ми стават. Моля ви кажете ми, че в България можем да си купим от тези обувки, но не от Интернет, а в някой магазин, където да мога да си ги премеря... МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ, ЧЕ ИМА ТАКЪВ МАГАЗИН.... Без значение къде е... В София, Пловдив, Варна, Бургас... Ще обиколя страната ако трябва.... Помогнете ми моля....

В България принципно се продават само ментета ама по интернет, надали някой магазин ще зарежда, иначе просто си измери стелката на най-удобната ти обувка или крака и виж някъде размерите пише номер и сантиметра на стелката и така ще си олучиш размера.

Ако си решила да даваш толкова много пари за тези обувки се надявам да не е само заради бала. И в България за съжаление не продават точно тази марка и е обяснимо- нито има кой да ги купи, нито има къде да се носят подобен тип обувки. От опит казвам, че повечето модели са уникални наистина, но са страшно неудобни. Колкото и да си свикнала да носиш, цялата вечер особено на бала гарантирам, че няма да можеш да я изкараш на тези обувки. Иначе си имат официален сайт можеш да ги поръчаш, мисля че правят доставки по целия свят, но пък се приготви да платиш и страхотни такси за доставка. Иначе е най-добре наистина да премериш крачето. В сайта си има параметри за всеки номер, така че това не е проблем.

Повече от фен
    една приятелка има такива, принципно на мен ми харесват, но повечето хора ги смятат за прекален кич

Цитирай Първоначално написано от iziskanmladej88 Виж мнението
    една приятелка има такива, принципно на мен ми харесват, но повечето хора ги смятат за прекален кич
    Оооо Боже, от къде си ги е купила?!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оригинал няма да намериш, само реплики.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    твърде много се чалгализираха
    банални са вече тези червени подметки
    иначе най-сигурно е да си поръчаш от сайта