- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Christian Louboutin Bulgaria..... ПОМОЩ
Здравейте
Аз ще имам бал през май месеци страшно мноооооого харесвам обувките на Louboutin.... Само че моят крак е доста страненПонякога нося обувки 37 номер, друг път 38 (сигурна сам, че и с други е така). Така че се подразбира, че ме страх да си поръчам обувки за сумати пари онлайн, който да не ми стават. Моля ви кажете ми, че в България можем да си купим от тези обувки, но не от Интернет, а в някой магазин, където да мога да си ги премеря... МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ, ЧЕ ИМА ТАКЪВ МАГАЗИН.... Без значение къде е... В София, Пловдив, Варна, Бургас... Ще обиколя страната ако трябва.... Помогнете ми моля....
В България принципно се продават само ментета ама по интернет, надали някой магазин ще зарежда, иначе просто си измери стелката на най-удобната ти обувка или крака и виж някъде размерите пише номер и сантиметра на стелката и така ще си олучиш размера.
Ако си решила да даваш толкова много пари за тези обувки се надявам да не е само заради бала. И в България за съжаление не продават точно тази марка и е обяснимо- нито има кой да ги купи, нито има къде да се носят подобен тип обувки. От опит казвам, че повечето модели са уникални наистина, но са страшно неудобни. Колкото и да си свикнала да носиш, цялата вечер особено на бала гарантирам, че няма да можеш да я изкараш на тези обувки. Иначе си имат официален сайт можеш да ги поръчаш, мисля че правят доставки по целия свят, но пък се приготви да платиш и страхотни такси за доставка. Иначе е най-добре наистина да премериш крачето. В сайта си има параметри за всеки номер, така че това не е проблем.![]()
една приятелка има такива, принципно на мен ми харесват, но повечето хора ги смятат за прекален кич![]()
Оригинал няма да намериш, само реплики.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
твърде много се чалгализираха
банални са вече тези червени подметки
иначе най-сигурно е да си поръчаш от сайта