.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Кой телефон е по- добър?

Здравейте искам да ви попитам за вашите мнения кой от двата телефона е по добър Prestigio multiphone 5044 или HTC desire 500? Ако някой притежава един от двата телефона моля да сподели своите впечатления и да каже дали телефона има минуси, за да мога да се ориентирам към коя от двата да се насоча

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Преди го хвалех HTC - то като евтино и добро телефонче, но се оказа, че графичния му процесор е доста остарял. Също процесорът му е от старите 40 nm, а на престижиото е от новите 28 nm. В предишна тема също ти казах, че GPU - то на 5044 има доста добра поддръжка и съвместимост с игрите. Тъй че, ако искаш да играеш най-новите и енергоемки игри, по-добре не си взимай HTC Desire 500.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Преди го хвалех HTC - то като евтино и добро телефонче, но се оказа, че графичния му процесор е доста остарял. Също процесорът му е от старите 40 nm, а на престижиото е от новите 28 nm. В предишна тема също ти казах, че GPU - то на 5044 има доста добра поддръжка и съвместимост с игрите. Тъй че, ако искаш да играеш най-новите и енергоемки игри, по-добре не си взимай HTC Desire 500.
    Да помня отговора ти, но пак реших да се посъветвам, защото приятели ми казват, че престижо не са толкова добри и ми препоръчаха HTC-то, но аз мисля, че престижо ще е по- добрия вариант и затова пак исках да се посъветвам с хора, които имат тези телефони и могат наистина да ми помогнат

http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5623
    Гледай и сравнявай. HTC има единствено по-добра камера.
    5044 има по-нов андроид
    екранът на 5044 е в пъти по-добър, знам го, защото и моят екран е 1280х720 IPS, което значи, че от всички ъгли виждаш едно и също изображение без промяна на качеството. Докато екранът на HTC си е съвсем обикновен TFT

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5623
    Гледай и сравнявай. HTC има единствено по-добра камера.
    5044 има по-нов андроид
    екранът на 5044 е в пъти по-добър, знам го, защото и моят екран е 1280х720 IPS, което значи, че от всички ъгли виждаш едно и също изображение без промяна на качеството. Докато екранът на HTC си е съвсем обикновен TFT
    Да благодаря ти наистина Prestigio май си заслужава парите мисля да държа твърдо на него и да го взема благодаря ти

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз колкото и да не съм доволна от htc бих ти го препоръчала в този случай ! Prestigio е такова дърво ,че няма накъде повече
    Hostis Honori Invidia

hTc старите модели са отвратителни, вземи си Prestigio.

Цитирай Първоначално написано от slacklining Виж мнението
    hTc старите модели са отвратителни, вземи си Prestigio.
    чуек, htc desire 500 е от август тази година
    иначе е със стари части

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Престижо не са лоши като цена/възможности, но самите апарсти създават усещане за нещо евтино.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Престижо не са лоши като цена/възможности, но самите апарсти създават усещане за нещо евтино.
    TOВА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си