.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: :X

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, аз ако дойда у вас, избия теб и семейството ти и си заживея щастливо в апартамента, дали просто ще "си пазя интересите"?
    Ами аз не знам за една държава, която през цялото си съществуване е била мирна. Ако можеш да посочиш, моля ти се, бих искал да видя.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Mortis Виж мнението
    Ами аз не знам за една държава, която през цялото си съществуване е била мирна. Ако можеш да посочиш, моля ти се, бих искал да видя.
    Едно е да си защитаваш територията и твоите богатства, друго е да ходиш да трепеш хора на друг континент, за да вземеш техните и при това, да твърдиш, че тези хора са "лошите терористи"...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Едно е да си защитаваш територията и твоите богатства, друго е да ходиш да трепеш хора на друг континент, за да вземеш техните и при това, да твърдиш, че тези хора са "лошите терористи"...
    Няма една империя, която да не се е месила в делата на чуждите страни. Всички колониални империи, Римската и безброй други. Изобщо всяка държава, която е имала силата да налага своето над по-малка страна, го е правила.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Mortis Виж мнението
    Няма една империя, която да не се е месила в делата на чуждите страни. Всички колониални империи, Римската и безброй други. Изобщо всяка държава, която е имала силата да налага своето над по-малка страна, го е правила.
    Никой не твърди обратното, но нека не твърдим, че тези колониални империи са "добрите", а защитаващите се са "злите терористи, които избиват невинн Хамериканци"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си