smuuurt za bg![]()
Авторката благодарна ли е на съдбата, че се е родила бяла, защото можеше да се е родила и черна и тогава само черни мангали щяха да искат да я чукат.
М488. Не знам кво расиско лайненце си. Ама си вреда за всички.
Ей, Клизматроник, какво имаш против расистите? Ти каква раса си?
Аз съм човек. Мазно хомосапиенс. Расизмът е много наивна теория.
Това да искаш в твоята държава да няма хора които не подлежат на интеграция расизъм ли е?
Я пак го напиши ама да има някакъв смисъл изречението моля ,че нищо не се разбира.
А ти ми задай разбираем въпрос.
А, ако ми подкрепяш БСП или Атака... остави, нямам желание за дискусия.![]()
Какви БСП и Атака и който и да, не се опитвай да изместиш темата питам те , ако не искам в страната ми да има хора които НЕ подлежат и не искат да се интегрират ,а искат те да наложат тяхната култура и техния начин на живот това прави ли ме РАСИСТ?
прави те ксенофоб, защото нито знаеш със сигурност, че не искат да се интегрират, нито, че ще тръгнат да налагат на теб начина си на живот
в случая е много по-вероятно ти да наложиш на тях своя
П.С. Сигурен ли си, че проблемът е, че са от друга държава? Ами ако бяха руснаци? Щеше ли да пищиш по тийн форумите, че "трябва нещо да се промени"?
Аз не "пищя",че трябва да се промени нещо ,а просто задавам въпрос.Мислиш ,че ревностните мюсюлмани от Афганистан ,Сирия и тн подлежат на интеграция ли? Виж какво става в западна Европа ,в Брюксел най-често кръщават новородените Мохамед и вече мюсюлманите са мнозинство там.
Не виждам причина да не да се разпространява ислямът - християнството в момента е най-често изповядваната религия, това да влияе пагубно на другите? Едно време тук е била езическа земя, вие чувствате ли се зле, като знаете, че християнството е премахнало из основи вярванията на прадедите ви? Може би не ви пука? Разбира се, че е така. И в бъдеще никой няма да се интересува кой от вас каква религия изповядвал.
Ислямът е религия на мира.
Не мисли, че сирийските бежанци са фундаменталисти.
Не ми отговори на въпроса с руснаците.
Последно редактирано от dimitar., : 11-09-2013 на 18:06
Ако искаш ги избивай , но мисля ,че е по-добре просто да се депортират веднага ,и да седят както в другите държави в лагери ИЗВЪН населените места .
Ислямът е религия на мира го кажи на тия дето са ни колили 500 години .Не казвам ,че Ислямът е вреден сам по себе си ,но всяко различно деление на Ислямът тълкува Корана по различен начин и някои от тези ,които тълкуват Корана по не толкова доброжелателен начин спрямо другите религии в момента влизат в България .Не знам за теб ,но аз не искам да се събуждам от рев на ходжи в 5 сутринта.И не ти говоря за Сирийците който имат реална причина да бягат от нещо -войната , а тези другите който се възползват от Сирийската криза и влизат в държавата ни уж като бежанци от войната. За руснаците нямам много какво да кажа , може би само това ,че техния език (който е произлязъл от българския ) и техните обичаи не са чак толкова различни от нашите и няма да са ни толкова чужди.
Сирийските бежанци идват в България, защото нямат друг избор и е въпрос на живот и смърт - вие сте против тях, нашите ненагледни сезонни работници, които не са особено желани във Великобритания, получават вашето одобрение и смъмряне на лошите британци, които "да не си мислят, че магливия остров им е хубав!!!!!!". Защо?