.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: :X

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Не виждам причина да не да се разпространява ислямът - християнството в момента е най-често изповядваната религия, това да влияе пагубно на другите? Едно време тук е била езическа земя, вие чувствате ли се зле, като знаете, че християнството е премахнало из основи вярванията на прадедите ви? Може би не ви пука? Разбира се, че е така. И в бъдеще никой няма да се интересува кой от вас каква религия изповядвал.
    Ислямът е религия на мира.
    Не мисли, че сирийските бежанци са фундаменталисти.
    Не ми отговори на въпроса с руснаците.
    Последно редактирано от dimitar., : 11-09-2013 на 18:06

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не виждам причина да не да се разпространява ислямът - християнството в момента е най-често изповядваната религия, това да влияе пагубно на другите? Едно време тук е била езическа земя, вие чувствате ли се зле, като знаете, че християнството е премахнало из основи вярванията на прадедите ви? Може би не ви пука? Разбира се, че е така. И в бъдеще никой няма да се интересува кой от вас каква религия изповядвал.
    Ислямът е религия на мира.
    Не мисли, че сирийските бежанци са фундаменталисти.
    Не ми отговори на въпроса с руснаците.
    Ислямът е религия на мира го кажи на тия дето са ни колили 500 години .Не казвам ,че Ислямът е вреден сам по себе си ,но всяко различно деление на Ислямът тълкува Корана по различен начин и някои от тези ,които тълкуват Корана по не толкова доброжелателен начин спрямо другите религии в момента влизат в България .Не знам за теб ,но аз не искам да се събуждам от рев на ходжи в 5 сутринта.И не ти говоря за Сирийците който имат реална причина да бягат от нещо -войната , а тези другите който се възползват от Сирийската криза и влизат в държавата ни уж като бежанци от войната. За руснаците нямам много какво да кажа , може би само това ,че техния език (който е произлязъл от българския ) и техните обичаи не са чак толкова различни от нашите и няма да са ни толкова чужди.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Ислямът е религия на мира го кажи на тия дето са ни колили 500 години .
    Не мога. Мъртви са. Както и тези, които са били клани. В случая не знам какво се сърдиш на исляма, защо не се държиш така и с християните? Все пак си чувал за византийското робство, нали? Кой е виновен - Иисус или император Василий?

Освен това, религията е нещо динамично. Можеш ли да ми сравниш християнството по времето на светата инквизиция с това днес и да ми кажеш, че е не се е променило? Същото е с исляма.

Не казвам ,че Ислямът е вреден сам по себе си ,но всяко различно деление на Ислямът тълкува Корана по различен начин и някои от тези ,които тълкуват Корана по не толкова доброжелателен начин спрямо другите религии в момента влизат в България .
    Никоя религия не е доброжелателно настроена към другите.
    580 000 българи са мюсюлмани.
    Още 10 000 временно настанили хора се няма да ни убият.

Не знам за теб ,но аз не искам да се събуждам от рев на ходжи в 5 сутринта.
    А от биене на камбани?

И не ти говоря за Сирийците който имат реална причина да бягат от нещо -войната , а тези другите който се възползват от Сирийската криза и влизат в държавата ни уж като бежанци от войната..
    В такъв случай какво трябва да направим - да върнем в под бомбите всички хора или да вдигнем нивото на сигурност по границите?

Не мога. Мъртви са. Както и тези, които са били клани. В случая не знам какво се сърдиш на исляма, защо не се държиш така и с християните? Все пак си чувал за византийското робство, нали? Кой е виновен - Иисус или император Василий?

Освен това, религията е нещо динамично. Можеш ли да ми сравниш християнството по времето на светата инквизиция с това днес и да ми кажеш, че е не се е променило? Същото е с исляма.

Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета.

Никоя религия не е доброжелателно настроена към другите.
    580 000 българи са мюсюлмани.
    Още 10 000 временно настанили хора се няма да ни убият.

Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.

А от биене на камбани?

До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?

В такъв случай какво трябва да направим - да върнем в под бомбите всички хора или да вдигнем нивото на сигурност по границите?

Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета. Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?

anonymous895156
    Guest
    Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета. Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?
    Проблемът е в това, че на ходжата му се пее, а камбанарят на църквата до вас е мързелив?

Проблемът е в това, че на ходжата му се пее, а камбанарят на църквата до вас е мързелив?
    Невероятен аргумент ... Еми като искаш да ти пее извикай го да ти пее ,но аз не искам да ми натрапват нещо което НЕ ми е меко казано приятно.

anonymous895156
    Guest
    Невероятен аргумент ... Еми като искаш да ти пее извикай го да ти пее ,но аз не искам да ми натрапват нещо което НЕ ми е меко казано приятно.
    Никой не иска да му натрапват нещо, което му е неприятно. Но до нас често минават коли. Често деца крещят. От колите излиза чалга. От децата също. Да убия ли инженер димитров и архитекта на Димитровград или да се преместя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си