.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: :X

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Би било вярно, ако е казано в турски форум. Защо им е на сирийците да напускат страна с близки обичаи и религия на тяхната, страна с гражданско общество, развити икономика и армия - визирам Турция - за да отидат в най-бедната европейска страна за всички времена и да градят семейство и дом там?
    Защото скоро, няма да им се оправи държавата. Защо е пълно с емигранти от целия Арабски свят, които мечтаят за каквото и да е европейско гражданство?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Защото скоро, няма да им се оправи държавата. Защо е пълно с емигранти от целия Арабски свят, които мечтаят за каквото и да е европейско гражданство?
    Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
    И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ

Мега фен
    Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
    И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ
    Сирия.
    България е РАЙ за много араби.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Сирия.
    България е РАЙ за много араби.
    Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат лесно да изградят стабилно семейство в случай, че се установят в държавата, в която пристигат.
    Последно редактирано от dimitar., : 11-09-2013 на 19:50

Мега фен Аватара на an7raks
    Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат да имат стабилно семейство.
    Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...
    Само не ми давай Турция за пример, че там там такива религиозни фанатици има.. Никаква демокрация. Гледахте протестите. Гледахте правителството какви номера им върти. Ограничават човешките им права.

Мега фен
    Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат да имат стабилно семейство.
    хахахаххахах особено за сирийците. хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си