.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Тема: :X

anonymous895156
    Guest
    Емии... Нека не ви разочаровам, но целта на повечето сирийци не е да останат за постоянно в България, а да получат статут на емигранти в страна от ЕС и да се изнесат към цивилизования свят. Затова и не стоят в Турция. И все пак знаем, че джордж сорос, мадона, бил гейтс и другите илюминати имат план за разрушение на България (Run-Nut), който работи, за да изнесе към съединените щати най-интелигентните индоевропейци на земята - българските работохолици.

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Сирийските бежанци идват в България, защото нямат друг избор и е въпрос на живот и смърт - вие сте против тях, нашите ненагледни сезонни работници, които не са особено желани във Великобритания, получават вашето одобрение и смъмряне на лошите британци, които "да не си мислят, че магливия остров им е хубав!!!!!!". Защо?
    Правиш се ,че не можеш да четеш или какво? Казах ти ,че в момента ,ако не си наясно всякаква сган се опитва да влезе в ЕС ,казвайки ,че бяга от Сирийската криза , а в момента не голяма част от бежанците в България са реално от Сирия.

България не е особено гъстонаселена, но е малка и няма начин да построиш мобилен лагер далеч от каквото и да е населено място (тук включваме и селата с по 15 жители)
    Едно е да се направи лагер в някой запуснато поделение на отдалечено място от големите градове ,друго е да се настаняват бежанци с неясен произход и неясни намерения в столицата на държавата и някои от тях да биват пускани извън бежанския лагер да си обикалят свободно..

Мега фен
    И двамата сте прави от части, но и грешите.
    Димитар. На теб,ако ти се отдаде възможност след толкова път да живееш нормално, би ли продължил към далечното?
    Много Сирийци смятат да останат само временно, докато не се върнат в родината им, но има и много,които ще се опитат да се заселят тук.
    И не бъди толкова наивен. Да вярваш на тези планове, диктувани особено от комунистите.. си е лудост.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Ислямът е религия на мира го кажи на тия дето са ни колили 500 години .
    Не мога. Мъртви са. Както и тези, които са били клани. В случая не знам какво се сърдиш на исляма, защо не се държиш така и с християните? Все пак си чувал за византийското робство, нали? Кой е виновен - Иисус или император Василий?

Освен това, религията е нещо динамично. Можеш ли да ми сравниш християнството по времето на светата инквизиция с това днес и да ми кажеш, че е не се е променило? Същото е с исляма.

Не казвам ,че Ислямът е вреден сам по себе си ,но всяко различно деление на Ислямът тълкува Корана по различен начин и някои от тези ,които тълкуват Корана по не толкова доброжелателен начин спрямо другите религии в момента влизат в България .
    Никоя религия не е доброжелателно настроена към другите.
    580 000 българи са мюсюлмани.
    Още 10 000 временно настанили хора се няма да ни убият.

Не знам за теб ,но аз не искам да се събуждам от рев на ходжи в 5 сутринта.
    А от биене на камбани?

И не ти говоря за Сирийците който имат реална причина да бягат от нещо -войната , а тези другите който се възползват от Сирийската криза и влизат в държавата ни уж като бежанци от войната..
    В такъв случай какво трябва да направим - да върнем в под бомбите всички хора или да вдигнем нивото на сигурност по границите?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Да вярваш на тези планове, диктувани особено от комунистите.. си е лудост.
    the irony

Мега фен Аватара на an7raks
    А и дори циганите могат да се интегрират, не е невъзможно.

anonymous895156
    Guest
    Много Сирийци смятат да останат само временно, докато не се върнат в родината им, но има и много,които ще се опитат да се заселят тук.
    Би било вярно, ако е казано в турски форум. Защо им е на сирийците да напускат страна с близки обичаи и религия на тяхната, страна с гражданско общество, развити икономика и армия - визирам Турция - за да отидат в най-бедната европейска страна за всички времена и да градят семейство и дом там?

Мега фен
    Би било вярно, ако е казано в турски форум. Защо им е на сирийците да напускат страна с близки обичаи и религия на тяхната, страна с гражданско общество, развити икономика и армия - визирам Турция - за да отидат в най-бедната европейска страна за всички времена и да градят семейство и дом там?
    Защото скоро, няма да им се оправи държавата. Защо е пълно с емигранти от целия Арабски свят, които мечтаят за каквото и да е европейско гражданство?

anonymous895156
    Guest
    Димитар. На теб,ако ти се отдаде възможност след толкова път да живееш нормално, би ли продължил към далечното?
    Погледни темата на... темата. Както и мизерните условия за всеки бежанец.

anonymous895156
    Guest
    Защото скоро, няма да им се оправи държавата. Защо е пълно с емигранти от целия Арабски свят, които мечтаят за каквото и да е европейско гражданство?
    Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
    И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ

Мега фен
    И не, не искам да ме събужда квичене на джамия. Искам да ме събужда тумбуркане на камбана. Така ми харесва. Пък и камбаните не ги бият през 12 през нощта . И няма да ми е кеф да не се говори на български.

Мега фен
    Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
    И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ
    Сирия.
    България е РАЙ за много араби.

anonymous895156
    Guest
    Сирия.
    България е РАЙ за много араби.
    Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат лесно да изградят стабилно семейство в случай, че се установят в държавата, в която пристигат.
    Последно редактирано от dimitar., : 11-09-2013 на 18:50

Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат да имат стабилно семейство.
    Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...

Мега фен
    Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат да имат стабилно семейство.
    хахахаххахах особено за сирийците. хах

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...
    Само не ми давай Турция за пример, че там там такива религиозни фанатици има.. Никаква демокрация. Гледахте протестите. Гледахте правителството какви номера им върти. Ограничават човешките им права.

Турия е пример за просперираща страна, която гледа интересите на своите хора.

Мега фен
    БОЖЕ .....

anonymous895156
    Guest
    ми.. не разбрах, след като сирийците бяха фанатици, няма ли да им е по-добре при турските си събратя по ценности? или в случая едното е невярно и бежанците не са фанатици, а са си обикновени хора са си?

Не мога. Мъртви са. Както и тези, които са били клани. В случая не знам какво се сърдиш на исляма, защо не се държиш така и с християните? Все пак си чувал за византийското робство, нали? Кой е виновен - Иисус или император Василий?

Освен това, религията е нещо динамично. Можеш ли да ми сравниш християнството по времето на светата инквизиция с това днес и да ми кажеш, че е не се е променило? Същото е с исляма.

Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета.

Никоя религия не е доброжелателно настроена към другите.
    580 000 българи са мюсюлмани.
    Още 10 000 временно настанили хора се няма да ни убият.

Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.

А от биене на камбани?

До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?

В такъв случай какво трябва да направим - да върнем в под бомбите всички хора или да вдигнем нивото на сигурност по границите?

Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета. Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?

Ми, ти си викай боже, докато строят АЕЦ-ове на наща граница, имат армия, колкото цялото българско население и никой не смее да им каже копче.

anonymous895156
    Guest
    Християнството за разлика от Исляма се е променило от създаването си много пъти и в настоящото му състояние е станало толкова миролюбиво ,че Исляма който не се е променил ИЗОБЩО от създаването си може да го тъпче както си иска и хрисимите християни ,ще седят и ще си мълчат като агнета. Както ти казах ,има разлика от една секта на Исляма до друга , и част от тези които в момента влизат уж като бежанци са от държавите в които се изповядва краен Ислям.До нас има църква и може би чувам камбаните 2-3 пъти в годината.А колко пъти ще чувам ходжата да пее??? 5 ПЪТИ на ден.. за какво изобщо сравняваш?
    Проблемът е в това, че на ходжата му се пее, а камбанарят на църквата до вас е мързелив?

Мега фен
    ми.. не разбрах, след като сирийците бяха фанатици, няма ли да им е по-добре при турските си събратя по ценности? или в случая едното е невярно и бежанците не са фанатици, а са си обикновени хора са си?
    Говорих за политиката на Турция и властите им. Фанатици има на всякъде. Ислямът като религия е по-агресивна религия от християнството. Крайните ислямисти виж кво правят..

anonymous895156
    Guest
    Крайните ислямисти са сепаратисти, а крайните християни държат Ватикани
    митко рапъра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си