- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безсъние .. липса на секс?
Темата ли ви се струва странна, какъв е проблемът?
Трол или не, все тая. Казахме си мнението, какво още искаш да чуеш?
МиСлех си... защо ми се отразява по такъв начин липсата на секс и защо изобщо ми се отразява?
Защото сексът е нормална човешка нужда, а ти се лишаваш от него.
Т.е. трябва да си намеря приятел, защото иначе става лошо?
Колко лошо да става, не се умира от безсексие.
Твое решение си е дали да го правиш или не.
Аз обаче мисля, че тя не е трол. Видяхте ли й профила? Пише, че е на 13 години,а не на 20. Написала е 20 за защита :] Това, което ти трябва е да се образоваш на тема секс и мастурбация, но да правиш само ВТОРОТО! Когато това стане ще можеш отново да залягаш над уроците. Успех в начинанието :]
Не съм трол ма, жено, нито съм трол, нито съм на 13. Не съм попълвала толкова внимателно данните като се регистрирах, не мислех, че задължително информацията трябва да съответства на действителността.
Според мен също си тролче, но не ти се получава изобщо.....
Боже, мили! Предполагам, че това, което казваш е лъжа...Ако пък не е, тогава тежко ти на теб! С толкова плитък ум и с такива изкавания от рода на "Не съм трол ма, жено", ако наистина си на 20 години така и ще си останеш! Повече няма какво да кажа![]()
Много лесно може да провериш дали напрежението, което те държи будна е сексуално. Задоволи се сама и ако заспиш като къпана ще имаш отговор.
Съгласна съм с предложението по-горе, но това нещо "Bitterness1" не заслужава адекватни мнения...за да не падам на нивото й няма да отговарям на злобните лъжи.
Пълен трол. На 20, ебе ти се, признаваш си го, постваш в форум, казваме ти, че трябва да се ебеш, а ти продължаваш ?! Трол.
Какво е трол?
Вчера, 22:18 #42
flagstone flagstone е на линия
Какво е трол?
Много ме кефи как си се регистрирал март 2013 и това ти е първото мнение
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ако я имаше оная функция от предишната версия на форума, която показва колко акаунта има на един ай пи адрес, ще се да се види как 10 човека притежават десетки акаунти в форума, публикувайки все едни и същи идиотски теми...
Много ясно е, че при липса на секс може да настъпи безсъние и това е само най-малкото, а и още какви неща!![]()
А казват, че най-успешните хора са тези, които могат да трансформират сексуалната енергия в нещо полезно.