.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ

Търся една книга

Та така, карам направо. Става въпрос за книга на езотерична тема. Не й помня името, нито издателството. Беше дебела около 5см може и повече, с дебели корици и гланцирани страници. От съдържанието й помня, че имаше китайски хороскоп и как знаците се съчетават помежду си. Също помня и че имаше типове ръце (квадратна, страстна) които показват характера на човека и съвместимостта му с другите типове ръце. Ако не се лъжа беше синьо-зелена, а може би и само зелена. Беше около 33 лв, днеска я търсих, ала ми казаха, че я няма или поне не са виждали такава книга. Ще бъда много благодарна ако ми помогнете.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Интересна книга, отначало си помислих нещо от автора Ян удо Холей ( прякор Ян Ван Хелсинг), после за книгата "ЗАПАДНА АСТРОЛОГИЯ" на Любомир Червенков ( описва се до пълна подробност що свързано със зодии). Не знам дали това би ти помогнало, науката която изучава линиите на човешката ръка се нарича Хиромантия. Все пак ако успееш да намериш книгата напиши името й тук, че ми стана интересно
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Открита пред теб

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Открита пред теб
    Що излъга леееееее
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми