- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идея? :)
Здравейте!От град Петрич съм, на 16 години. След 3 дни с гаджето ми правим един месец от както сме заедно и се чудя какво да му подаря
Някакви идеи?
Благодаря ви предварително.![]()
Ти, само по парфюм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сериозно питам![]()
И аз сериозно отговарям.
Dr. Gregory House
Хм не мислиш ли че още е прекалено рано за това?Питах за някое сувенирче или какво друго да e
![]()
1 месец е повече от малко време за всякакви сериозни подаръци. И не, не ви е рано. Ако толкоз държиш да е предметно - магнитче за хладилника свързано с мечтана от него дестинация и закачлива картичка. И все пак твърдо стоя зад първата идея.
Dr. Gregory House
Само аз ли не одобрявам тези подаряванки всеки месец? За секса мисля, че им е рано, дотолкова, че сигурно не са намеквали, първа, втора база и т.н. Само авторката може да каже дали е готова за това. Иначе месец след като ходите, не е рано, но предполагам ще бъде първия ти.
^Една двойка си подариха подаръци на първата седмица...Като разбрах бях лайк...риъли?
Иначе ако имаш време и желание направи нещо от себе си. Стихотворение, писмо, рисунка, песен...Зависи какъв талант имаш. Няколко реда, в които хаотично изразяваш чувствата си също биха свършили работа.
И аз не ги одобрявам. Една home made вечеря е повече от достатъчна. Ама в случая секса ще им се отрази добре, че при малките тва е тема табу. Пък то не е страшно.
Dr. Gregory House
Стихотворение, писмо за изразяване на чувствата? Извинявай, ама след месец ходене, на по 16 години, дали се обичат? Е, не мога да го повярвам.
А какво, нима не си с някого за да градиш чувствата си до тъй наречената обич.
Защо хората като чуят чувства веднага си мислят за ОБИЧ и за думите ОБИЧАМ ТЕ...?
Нима само това можеш да изпитваш към дадено човече...?
Колко сте ограничени и тесногръди..
Деба, само за мен ли "чувства" не е синоним на ОБИЧ, или поне не изцяло...
чувствата обхващат бая по-голям диапазон от усещания и емоции..
Интересно ми е, вие като тръгвате с някого, отначало какво изпитвате, или при вас е следното:
Няма никакви чувства, абсолютно нищо и изведнъж хоп и се обичат, а всичките чувства по средата на този период, са само от филмите на Disnney нали?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Жена ти ще те бие :Р
Ако въпроса ти не е реторичен - аз тръгвам с някоя защото имам някакви чувства, различни от привличане и харесване. Почвам от високо. Междинните чувства не са ми познати.
И бтв - имаме еднакви подписи. Не знам съвпадение или нарочно е :Р
Dr. Gregory House
Само за мен ли пък обич и любов са обратно на смисъла, който вие придавате тука? За мен обич е обичта към майката, към роднините, към родината, към сладкото и т.н. А любовта е чувството, което изпитваш към човека, на когото може да се отдадеш тялом и духом.
Е как ще ме бие, като сме на едно мнение..
Ддз мен тоя подпис ми е откакто си направих акаунта..
Въпроса беше риторичен Влади..
takecare, права си, но чувства не значи само ЛЮБОВ/ОБИЧ, значи много други неща, така че не виждам нещо лошо, едно писъмце да бъде написано..![]()
Не е задължително, вътре да пише, че е любовта на живота й, а просто, че е щастлива, и всичко е както й харесва, чувства се добре и тем подобни глупости..
сорЕ ние с нея..тая фаза малко я претупахме и аз съм много влюбен за да пиша, толкова нисШи неща, пък не съм много компетентен...
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да, чувствата са всеобхватно понятие. Но аз лично бих се уплашила малко, ако някой ми подари стихотворение или писмо на този етап.
^ За брак разбирам да се плашиш, ама от едно "невинно" писмо (предполагам не би имало плашещи неща в него) не виждам причина.
Ей днеска не ме бива да отговарям на въпроси и да разчитам кога е добре да замълча.
Лил - все още си седя зад идеята за секса. Стихотворението е добре да е красиво написано с талант и усет, а не поредната тиинейджърска ментална оригня. За тва не мсиля че е хубава идея. За стихотворението е важно да изглежда хубаво и да се усеща правилно. А какво точно казва.... обикновено зависи от четящия.
Dr. Gregory House