хей..моят въпрос е много ли ще е странно ако момчето с което ходя е по-ниско от мен с окло 15 сантиметра..не че ми пука особенно за чуждото мнение просто искам да знам какво ще кажат всички ..
Няма да е странно, но сама си противоречиш. Като се има предвид, че си стигнала до този етап да питаш хора във форум дали е странно, но и същевременно да твърдиш, че не ти пука за чуждото мнение.
Няма лошо в това, че момчето е по-ниско от теб, но както и останалите ти казаха, на теб определено ти пука за мнението на хората, щом си пуснала тема тук, независимо че твърдиш, че не ти пука за мнението на околните. Но като цяло, за любовта годините, височината и всички останали цифри, са си само цифри. Ако наистина го харесваш, не мисля че трябва да го мислиш още. Бъди с него, ако имаш чувства, но ако те притеснява мнението на някой си там и се колебаеш - недей да залъгваш момчето!
Не ми пука, но искам да знам... Все едно казваш - знам, че не трябва да му пука, но все пак ми пука какво мислят околните.
Да, странно е момчето да е по-ниско, най-вече, защото не е често срещано. Но ако ти искаш да си с него и се чувстваш добре до него, останалото са само незначителни подробности, на които ако обръщаш внимание, много ще сгрешиш.
15 сантиметра не са малко, обаче няма как да зарежеш момченцето, като то не е виновно. Харесваш го и това е, а дали изглеждате странно отстрани - нали не ти пука за мнението на другите, какъв е проблема?