.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

да избягам ли от нас

Здравейте , едно момиче пусна такава тема ,но реших и аз да се посъветвам . При мен става въпрос за същото - на 18 съм баща ми ми се прави да стоя до късно . Говорила съм много абсолютно всеки ден му се моля и му казвам че няма от какво да се притеснява не съм малка и т.н..... Сега не му говора и обмислям утре да събера малко дрешки и да се махна за няколко дена за да разбере че не съм малка и ми е важно защото се излагам пред другите като се прибера в 9:30 макс 10 .... Има къде да остана това не ми е проблема просто ме е страх да няма инат от тяхна страна да си кажат ' Няма да я потърса да видиме колко време може да издържи щом не иска да се прибира няма да се прибира' или пък от друго ме е страх ... когато се прибера какво ще стане как ще се държат , дали няма да ги ядосам още повече и дали изобщо ще има няква промяна и ще види ли баща ми колко е важно за мене ... дали няма да ме набият и да ме накажат не знам ..... посъветваите ме , но просто не издържам така , не съм някво малко момиченце +тва съм със доста момчета в компанията и няма кой какво да ми направи , но вече ми писна всяка вечер да си измислям оправдания за да се прибера докато е още светло ...

Завърши училище, намери си работа и тогава бягай. Да отидеш за няколко дни някъде няма никакъв смисъл и няма да постигнеш нищо положително с това.

Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Завърши училище, намери си работа и тогава бягай. Да отидеш за няколко дни някъде няма никакъв смисъл и няма да постигнеш нищо положително с това.
    да , но по друг начин няма как да му покажа че много искам да си стоя до късно В компанията има 3 мацки едната е 97 другите 96 те стоят повече от мен !!!! Кофти ми е така , баща ми живее в 5ти век все едно не знам какво може да стане при положение че има 10тина здравеняци покраи мен .... Става тъпо вече 1 месец си измислям накви глупости за да си тръгна към 10 и те се не не стой още малко ..... ама като не мога :@ на 18 съм имам вечерен час .. супер тъпо се чувствам ....

Запознай баща си с някой по-надежден от въпросната компания. Ако му има доверие, може и да те пуска да по-късно. Или се уговорете една вечер от седмицата да излизаш до колкото си искаш, всички останали да се съобразяваш.
    Докато живееш с родителите си и зависиш финансово от тях, няма как да не те ограничават за някои неща, ако ще и на 30 да си.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Води го с теб, а иначе докато те хранят, обличат и живееш на техни разноски, ще се прибираш и като се стъмни.

Мега фен Аватара на an7raks
    Избягай!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Помни, че родителите винаги казват за добро. Слушай ги за да не патиш после. И не върши глупости, за които след това ще съжаляваш.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    По-добре слушай родителите си, те мислят за доброто ти.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Помни, че родителите винаги казват за добро. Слушай ги за да не патиш после. И не върши глупости, за които след това ще съжаляваш.
    +

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    +1

Голям фен Аватара на shusha
    НЕ. няма нищо да постигнеш

Не ги слушай! Това са някакви забили пенсии! Ти си голяма и готяна, избягай!

Мега фен Аватара на draid
    Има една приказка: "Никога не вади оръжие ако няма да го използваш" твоето е точно такова. Ти не може да се махнеш за повече от седмица макс, родителите ти те издържат, така или иначе ще се върнеш при тях и пак ще е тяхното.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Има една приказка: "Никога не вади оръжие ако няма да го използваш" твоето е точно такова. Ти не може да се махнеш за повече от седмица макс, родителите ти те издържат, така или иначе ще се върнеш при тях и пак ще е тяхното.
    Абе, тя една вечер не може да изкара навън, не седмица!

Супер фен Аватара на Cloud9
    ++++

След време ще разбереш защо не те е пускал. Стой си на г.за и не се занимавай с глупости. Като избягаш какво ще направиш, от къде ще вземаш пари да се храниш и обличаш?

Дори и да избягаш за няколко дена ще влошиш нещата...Ще се върнеш у вас и какво...само ще разрушиш и малкото доверие,което ти имат...и според мен ще стане по-зле,тъй като те издържат и живееш у тях-като приказката "Моята къща-моите правила" и може дори да те накажат..така че е по-добре да помислиш : )

Супер фен
    Хора, к'ви са тия отговори в темата, че докато живееш под техния покрив ще ги слушаш, ама хора, не сме в 15-ти век, че такива условия да се поставят, ако не искат момчето/момичето им да живее щастливо социалния си живот да не са си правили деца ... Ужасно е така .. Съвета ми е да поговориш сериозно с родителите си и да им обясниш ситуацията, че не си малка и така, но пропускаш подробността в каква среда живееш тоест квартала .. Аз живея в циганска махала, ама не ми е проблем на мене, но пък имам сестра на 16, за това винаги я посрещам, при нас проблема е махлата, не знам при теб, дали махлата прави проблеми

Според мен ако избягаш няма да докажеш, че не си малка даже обратното ще покажеш че взимаш глупави решения и просто ще има обратен ефект (и само ще ги изплашиш). Това си е лично мое мнение ти си решавай.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    На 18 си - прави каквото искаш.
    стегни на баща си нещата в няколко куфара и му кажи да се изнася

Супер фен
    много добро +1

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе я се стегни. По поста ти изобщо не личат годините. С това "бягане" ще изглеждаш смешна и жалка. А и какво въобще го питаш, на 18 си - прави каквото искаш. И отново на 18 си, какво ще те накажат? Ще те заключат в стаята ти или ще ти вземат телефона? Айде мисли малко и не прави някакви демонстративни бягания.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Абе я се стегни. По поста ти изобщо не личат годините. С това "бягане" ще изглеждаш смешна и жалка. А и какво въобще го питаш, на 18 си - прави каквото искаш. И отново на 18 си, какво ще те накажат? Ще те заключат в стаята ти или ще ти вземат телефона? Айде мисли малко и не прави някакви демонстративни бягания.
    Аз, ако съм на техните и вземе да ми "прави каквото си иска", си купувам нова брава и да се оправя, нали е голяма!

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Аз на 18 не бих живеела с мама и тате

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    На 18 си - прави каквото искаш.
    стегни на баща си нещата в няколко куфара и му кажи да се изнася
    ХАХАХАХАХАХХАХАХ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си