.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: I phone 4

Супер фен Аватара на CoockieMonster

I phone 4

Темата е за няколко въпроси. Може би това е най-подходящия раздел от най-четените. Тъй като ми трябва бърз отговор не ми се чака в по-точните раздели. Благодаря за разбирането.
    Дадоха ми един Iphone 4, обаче е хакнат. Как мога да му махна умесно направения хак и защо ли е хакнат? Другото което е, не знам дали има връзка с хака, не ми дава да си качвам песни, нито чрез USB, нито с блутут. Ако някой разбира по-добре да ми пише на лично, за да не спамиме излишно във теми. Благодаря адски много ^

То на никого не му се чака, обаче както виждаш хората си пускат темите в правилните раздели... всеки ако правеше като тебе...

Мега фен Аватара на SurfSky
    На Iphon-a не може да се прехвърлят песни или да се пращат с блутотх ... Сваляха се от няква програма ...
    Аз съм си против тез Iphon-i

Мега фен Аватара на tori
    Ай тюнс ползвай за песните. За хака не съм на ясно.

Хах, айфони майфони за нищо не стават, хака предполагам е Jailbreak за което ще си четеш в гугъл. Относно качването на песни на айфона НЕ може да се качват песни трябва да си ги платиш в Itunes.

ЛМ: Аз бих го продал и бих си купил андроид

Мерси адски много! Ще си остана съм андройда ми, ще го дам на тати този!

Xaxa ... Не можело да се качват песни .. Можеш да си ги прехвърлиш от компютъра без да плащаш, а също така може и с определена програма да си ги свалиш, още по-малко че като е хакнат могат и торенти да се свалят... Нека, който не е ползвал apple да не се обажда, защото такава бързина и гладкост на дали ще видите в близките 2 години от андройд устройствата.. И андроида си има предимства, но не слягайте така поде дин общ предлог всичко.

Единствено note 3 бие айфона на бенчмарковете, само защото така е предназначен телефонът да се овърклокне само за теста. Другото което е, че още няма телефон със 64 битов процесор.Ейпъл са с една крачка на пред..признавам,че телефонът е доста скъп, но по американските стандарти не е нещо особено

Телефона е хакнат |( и тия песни не ми дава никак..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Телефона е хакнат |( и тия песни не ми дава никак..
    К'во значи "хакнат"?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е задължително да си купуваш песни. Качваш си на PC-to iTunes и после си правиш плейлиста в него. След синхронизация всичко отива на мобилното устройство.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Iphone kinda sux
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

ми купи си не-хакнат а или са ти го подарили заради нещо друго взамяна леле лелелелеле

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    in00b 4

Цитирай Първоначално написано от .:Anonymous:. Виж мнението
    Хах, айфони майфони за нищо не стават, хака предполагам е Jailbreak за което ще си четеш в гугъл. Относно качването на песни на айфона НЕ може да се качват песни трябва да си ги платиш в Itunes.

ЛМ: Аз бих го продал и бих си купил андроид
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си