.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

И сега какво ?

Здравейте,от 2 години живея с едно момче с което се запознахме на дискотека.От първата ни среща си разменихме телефоните,излизахме всеки ден,ходехме на всякакви събития заедно,нещата се задълбочиха и станахме гаджета.Всичко беше идеално,нямаше спорове,нямаше изневери и прочие.До преди няколко месеца .... Аз заминах за Бургас при роднини за 1 седмица,исках и той да дойде ,но отказа.Щом се върнах,разбрах,че е спал с една моя приятелка,но си помислих,че това е лъжа.Той се държеше много странно,беше много груб с мен,пренебрегваше ме по всякакъв начин.Не успях да го сдържа в себе си и му казах за слуха ,който бях чула.Тогава той си призна истината и добави ,че не би трябвало да се притеснявам било е момент на слабост.Аз се разкрещях,защото той винаги ми е искал сметка с кого и къде съм била,не ме е оставял намира докато не разбере всичко ,но не аз нямах правото да знам нищо общо с него.Събрах си багажа и тръгнах.Той ми звънеше и идваше до нас да ме търси.Извини се за всичко това и каза ,че бил голям глупак през цялото време.А аз пак се хванах на въдицата и се върнах при него.Ала пак продължи с неговите номера,попитах го дали изобщо има сериозни намерения към мен или смята да ме използва и той каза,че трябва да спра да си набивам филми голяма работа като изневерявал и се целувал с друга нали съм била с него какво повече съм искала.При тези думи много ме заболя и му казах да направи крачката ,която смята за добре,той ме остави ,но продължих да излизам с него уж като приятел, за него явно приятелството е да се натиска с мен в парка и на дискотеки,беше много мил с мен обаче.Попитах го дали има нещо между нас и той каза ,че с това държание към мен много ясно ,че сме повече от приятели.И преди 1 ден той се обади да вляза в скайп да се разберем за утре.Влязох и се разбрахме ,добре,но той започна да ми приказва ,че ми бил сърдит ,защо не съм му звъняла вчера,защо съм го обиждала постоянно и до тук .Постваше,че е обвързан с някакво момиче.Писах му ,звънях му..... ни помен ,ни вест.

П.П. - Извинявам се ,ако има правописни грешки.

По-добре не се занимавай с него . Личи си що за стока е .
    В момента просто те разиграва защото му е скучно .

Повече от фен Аватара на takecare
    Просто го остави. Аз дори бих спряла контакти с такъв човек. Не знае какво иска. На едната врата хлопа, после на другата. И ти, защото си му онази сигурната, наивната, има си те като вариант и те разиграва. Според мен въобще не се занимавай.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо му ходиш по гъза на този? Обижда те по всевъзможни начини, а ти продължаваш да му лазиш в краката. Имай малко достойнство.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от takecare Виж мнението
    Не знае какво иска. На едната врата хлопа, после на другата. И ти, защото си му онази сигурната, наивната, има си те като вариант и те разиграва.
    ++

дай му го да го бара после в човката да го олигави малко хвърляш му два лева на стотинки и да ходи да си търси друга

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Защо му ходиш по гъза на този? Обижда те по всевъзможни начини, а ти продължаваш да му лазиш в краката. Имай малко достойнство.
    Точно.
    В такива ситуации няма значение колко си привързана към него или към това, което е бил. Помисли как те кара да се чувстваш в настощия момент. Помисли и дали той прави нещо, за да те накара да се чувстваш по-добре.
    От написаното, на мен ми се струва, че на него му е омръзнала вече тази връзка, щом теб те няма само седмица и той вече е изневерил.
    Било момент на слабост?! Айде, моля ти се. Пълни глупости ти е наговорил, защото няма оправдание.
    Докато продължаваш да се ''хващаш на въдицата'', той ще продължава да си играе с теб, както си иска.
    Остави го, не го търси известно време, тъкмо и сама да си подредиш мислите в главата, пък и той да има време да види наистина какво е без теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си